پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذرماه و روز دانشجو، طی پیامی این روز را به همه دانشجویان میهن اسلامی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

آغاز غربالگری سرطان سینه در دانشگاه همزمان با آذرماه پژوهش

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، همزمان با آذرماه پژوهش، برنامه غربالگری سرطان سینه، ویژه اساتید و کارمندان خانم شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را آغاز نموده است.

انتصاب رییس دانشکده پزشکی

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، دکتر مهدی نعمت بخش، استاد دانشکده پزشکی، بعنوان رییس دانشکده پزشکی منصوب شد.

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته گزینش دانشگاه

مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته گزینش دانشگاه، چهارشنبه ۱۳ آذرماه، با حضور رییس، مسئولین و کارکنان دانشگاه، در تالار رازی مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

شستن مداوم دست ها و خودداری از دست دادن و روبوسی، مهمترین راه پیشگیری بیماری آنفولانزا

در نشست خبری که تحت عنوان "شیوع آنفلوانزا" سه شنبه ۱۲ آذرماه، در معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، مسئولین معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، به تشریح بیماری آنفلوانزا و تفاوت آن با سرماخوردگی، راه های درمان، پیشگیری و داروهای مورد نیاز آن پرداختند.

رئیس دانشگاه: شست‌وشوی مکرر دست‌ها، مهمترین راه پیشگیری بیماری آنفولانزاست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دوشنبه ۱۱ آذرماه، در گفتگو با خبر اصفهان گفت: ۹۵ درصد مبتلایان به آنفولانزا نیاز به اقدامات درمانی و بستری ندارند و با استراحت، نوشیدن زیاد مایعات و پرهیز از مصرف کورتن ها و آنتی‌بیونیک بهبود می‌یابند‌.‌

دانشگاه برگزار می نماید: سومین جشنواره مدیریت دانش

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در راستای تحقق اهداف مندرج در ماده ۲۵ آیین نامه اداری، استخدامی کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه ها و اجرای برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور(HOP)، اقدام به برگزاری "سومین جشنواره مدیریت دانش" در قالب جشنواره های نظام پیشنهادات و ثبت تجارب می نماید.

انتصاب رییس بیمارستان حضرت محمد رسول ا...(ص) مبارکه

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و به پیشنهاد معاون درمان دانشگاه، دکتر سعید رییس زاده متخصص طب اورژانس، به عنوان رییس بیمارستان حضرت محمد رسول ا...(ص) مبارکه منصوب گردید.

انتصاب سرپرست بیمارستان حضرت محمد (ص) میمه

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و به پیشنهاد معاون درمان دانشگاه، محسن افتخاری به عنوان سرپرست بیمارستان حضرت محمد (ص) منصوب گردید.

بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی(ICHPE 2020)

بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی(ICHPE 2020)       27 اردیبهشت ۱۳۹۹ به مدت سه روز (۱۵ تا ۱۷ آوریل ۲۰۲۰) در مرکز         بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

صفحه‌ها

پشتیبانی از افراد کم توان