پیام تبریک نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال جدید، در پیام نوروزی خود ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید، از زحمات، تلاش و کوشش بی بدیل همگی همکاران عرصه سلامت تقدیر نمود.

در ایام نوروز؛ صفحه ویژه ستاد نوروزی دانشگاه در وب سایت دانشگاه

اخبار ستاد نوروزی دانشگاه شامل برنامه کلینیک های ویژه در ایام نوروز، دستورالعمل های ستاد نوروزی و بازدیدهای روزانه مسئولین و کارشناسان دانشگاه را از صفحه ستاد نوروزی در سایت دانشگاه دنبال نمایید.

پیام وزیر بهداشت پیش از فرا رسیدن سال نو؛ آرمان‌هایی بلند

وزیر بهداشت در صفحه شخصی خود، در پیامی سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و فرا رسیدن نوروز باستانی را به کلیه هموطنان و همکاران تبریک گفت.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۲۵ اسفندماه، آخرین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در سال ۱۳۹۵ با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۸ نفر مورد تایید قرار گرفت.

اپلیکیشن خدمات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بروی سیستم های آندروید

در آستانه نوروز فرخنده ۱۳۹۶ جهت رفاه حال مسافرین نوروزی، سامانه مسافریار به عنوان سامانه رسمی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اصفهان، با قابلیت های مختلف از جمله معرفی، مکان یابی و مسیریابی مراکز بیمارستانی و اورژانس ها، ارائه گردید.

تجلیل از عملکرد حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۳۹۵

طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه و دست اندرکاران جشنواره فرهنگی، نشریات، دانشجوی نمونه، المپیاد های ورزشی، معاونین دانشجویی فرهنگی دانشکده ها و شورای راهبردی معاونت دانشجویی، از عملکرد و درخشش حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۳۹۵ تجلیل شد.

برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد:

بازدیدهای مشترک اکیپ های نظارتی وزارت بهداشت با دیگر سازمانهای مرتبط از مراکز و اماکن حساس / رسیدگی به ۸۱۶۱ شکایت مردمی در حوزه بهداشت محیط

برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه

یکشنبه ۲۲ اسفند ماه، آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در سال ۹۵ با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و سایر اعضا برگزار شد.

جلسه انتخاب هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

جلسه انتخاب هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، روسا و معاونین دانشکده ها، فرهیختگان و اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی و جمعی از فارغ التحصیلان در تالار مرحوم دکتر حکمی دانشکده پزشکی برگزار گردید.

روزی ماندگار در شهرستان گلپایگان؛ جشن اجرایی شدن زیرساخت بهداشتی شهرستان همزمان با افتتاح ۵ پروژه بهداشتی درمانی

پنجشنبه ۱۹ اسفندماه، با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع و بهداشتی در شهرستان گلپایگان، ضمن افتتاح ۵ پروژه بهداشتی درمانی و تجلیل از خیرین محترم شهرستان، خبرخوش اجرایی شدن زیرساخت بهداشتی شهرستان گلپایگان و تکمیل آن در آینده ای نزدیک، اعلام گردید.

صفحه‌ها