اخبار

اجرای یکپارچه آمایش سرزمینی در نهادهای مجری آموزش عالی زمینه های توسعه علمی کشور را فراهم می کند

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز دوم نشست معاونین آموزشی، با ارائه گزارشی از اجرای مصوبه آمایش سرزمینی در آموزش عالی سلامت گفت: با اجرای این مصوبه گسترش های آموزش علوم پزشکی باتوجه به نیازهای مناطق صورت می گیرد.

پیام وزیر بهداشت به نشست معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی در اصفهان

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی که در نشست معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی در اصفهان قرائت شد، از زحمات و تلاشهای بی شائبه مدیران آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی در راستای اعتلای نظام آموزش عالی سلامت تشکر و قدردانی کرد.

دکتر لاریجانی در مراسم افتتاحیه همایش بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی:

توسعه بین الملل آموزش علوم پزشکی به عنوان یکی از بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در حال پیگیری است و برنامه های مختلفی در این راستا تدوین شده و در دست اجرا می باشد.

برگزاری نخستین همایش بین المللی سازی آموزش پزشکی

چهارشنبه ۱۷ آذرماه، همزمان با دومین نشست معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، نخستین همایش بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی، با حضور دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز دانشجو

وزیر بهداشت در پیامی به مناسبت ۱۶ آذرماه و روز دانشجو در صفحه شخصی خود نوشت: مشکل بزرگ جهان امروز علیرغم تمام پیشرفت‌های بشر، همچنان ندانستن و جهل است. چرا که ستیز جهل و نادانی با علم و آگاهی پایان‌ناپذیر و ابدی است.

برگزاری همایش توانمندسازی مدیران روابط عمومی

دوشنبه ۱۵ آذرماه، طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، آئین تجلیل از تلاش سی ساله مدیران ادوار مختلف روابط عمومی دانشگاه و نشست توانمند سازی مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه برگزار شد.

نشست خبری مطبوعاتی روز جهانی ایدز برگزار شد

به مناسبت هفته ملی اطلاع رسانی ایدز و روز جهانی مبارزه با ایدز، نشست خبری مطبوعاتی در روز یکشنبه ۱۴ آذرماه در محل مرکز بهداشت استان برگزار شد.

برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه

یکشنبه ۱۴ آذرماه جلسه هیات رئیسه دانشگاه در محل مرکز آموزشی درمانی امین و با رویکرد بررسی مسائل و نیازهای آن مرکز با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و سایر اعضا برگزار شد.

یادداشت وزیر بهداشت در خصوص طرح تحول سلامت: توصیه رهبری و تاکید رییس جمهور

جلسات ویژه‌ی تدوین لایحه بودجه سال آینده در دولت به اتمام رسید. در جریان بررسی این لایحه، طبق روال، هر دستگاهی استدلال‌های خود را برای دریافت بودجه‌ی مورد نیاز مطرح می‌کند. نوبت به من که رسید ...

طرح توسعه مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) با قوت ادامه دارد

رئیس مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) از فعالیت مستمر پروژه عظیم توسعه آن مرکز(ساختمان منصوری) به عنوان بزرگترین مرکز طبی کودکان کشور خبر داد.

صفحه‌ها