اخبار

آغاز طرح پیشگیری از پوسیگی دندان در مدارس استان اصفهان/ اصفهان دارای رتبه نخست کشور در بهداشت دهان و دندان دانش آموزی

دکتر ساعی کارشناس سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: طرح پیشگیری از پوسیگی دندان در مدارس استان اصفهان به صورت رایگان برای ۴۵۰ دانش آموز ابتدایی استان تا پایان دی ماه اجرا می شود.

آغاز عملیات ری پگ بیمارستان صحرایی دانشگاه به مناطق زلزله زده کرمانشاه

از بامداد امروز دوشنبه ۲۹ آبان ماه، عملیات ری پگ بیمارستان صحرایی(سیار) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جهت انتقال به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه آغاز گردید.

بازدید رییس دانشگاه و معاونین توسعه، درمان و بهداشتی از بیمارستان شهید بهشتی و شبکه بهداشت شهرستان اردستان

یکشنبه ۲۸ آبان ماه، همزمان با سالروز شهادت علی ابن موسی الرضا(ع)، خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه به همراه دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر کلیدری معاون درمان و دکتر حیدری معاون بهداشتی دانشگاه، از بیمارستان شهید بهشتی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان بازدید به عمل آوردند.

اطلاعیه کمک رسانی به حادثه دیدگان غرب کشور

به اطلاع می رساند جمعیت هلال احمر استان اصفهان آمادگی خود را برای جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردم شریف اصفهان جهت کمک و حمایت با مردم آسیب دیده کرمانشاه اعلام می نماید.

آمادگی پذیرش۳۰۰ مصدوم در بیمارستان های اصفهان

مدیر روابط عمومی دانشگاه گفت: سه نفر از مصدومان زلزله غرب کشور برای درمان تکمیلی تروما به مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) منتقل شدند.

گزارش گوشه ای از خدمات فوریت های پزشکی استان به زلزله زدگان به روایت تصویر

تیم های امدادی اورژانس ۱۱۵ اصفهان، علاوه بر ارائه خدمات امدادی درمانی به آسیب دیدگان زمین لرزه، اقدام به توزیع لباس و اقلام مورد نیاز زلزله زدگان در روستاها و مناطق آسیب دیده نمودند.

تقدیر رییس دانشگاه از حضور گسترده تیم پزشکی ،پرستاران و فوریت های پزشکی استان به مناطق زلزله زده

خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، از حضور به موقع، همچنین خدمت رسانی جهادی و بهنگام پزشکان، جراحان، پرستاران و کارشناسان فوریت های پزشکی استان اصفهان در مناطق زلزله زده غرب کشور تشکر و قدردانی نمود.

برگزاری چهارمین گردهمایی بین المللی پزشکی روان تنی در دانشگاه

چهارمین گردهمایی بین المللی پزشکی روان تنی با حضور مسئولین و اساتید صاحبنظر دانشگاه فرایبورگ آلمان و مراکز علمی و تحقیقاتی داخل و خارج کشور، از امروز چهارشنبه ۲۴ آبان ماه، به مدت سه روز، در مرکز همایش های علمی دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

ارائه گزارش خدمات تیم های اعزامی دانشگاه به کرمانشاه از زبان مدیر روابط عمومی دانشگاه

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با عملکرد تیم های اعزامی به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از مراکز پیشتاز در خدمت رسانی به مردم استان کرمانشاه بود که در این رابطه کار خود را از همان نخستین ساعات وقوع زلزله با مدیریت یکپارچه و با هماهنگی ستاد هدایت آغاز کرد.

فوریت های پزشکی اصفهان به یاری زلزله زدگان کرمانشاه شتافت

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از اعزام تیم درمانی به همراه چندین خودروی آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به مناطق زلزله زده غرب کشور خبر داد.

صفحه‌ها