مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خبر داد:

اجرای طرح نسیم مهر در کلیه بیمارستان های استان اصفهان/ تقویت روحیه بیماران توسط روحانیون

خط مشی مدیریت انرژی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ابلاغ شد

در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و برای نخستین بار در دانشگاههای علوم پزشکی کشور، خط مشی مدیریت انرژی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از سوی رییس دانشگاه ابلاغ شد.

یادداشت وزیر بهداشت: به یاد علی شریعتی/ گریه نیمه های شب برای مظلومیت مولا ...

وزیر بهداشت به مناسبت چهلمین سالروز عروج دکتر علی شریعتی در یادداشتی در صفحه شخصی خود، ایشان را یکی از سه شخصیت اثر گذاری دانست که نقش بسزایی در سرعت بخشیدن و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی داشته است.

جایگاه مجله "پژوهش در علوم پزشکی" دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین ۱۰ مجله برتر ایران

با انتشار چهل و دومین شماره گزارش استنادی مجلات(JCR)، مجله پژوهش در علوم پزشکی (JRMS) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جایگاه ۱۰ مجله برتر ایران از نظر شاخص Impact Factor قرار دارد.

یادداشت وزیر بهداشت:

وزیر بهداشت در یادداشتی به مناسبت فرا رسیدن شبهای قدر در صفحه شخصی خود نوشت: امشب از خداوند منان بخواهیم، چشم ما را به حقیقت دین، مرام و مسلک پیامبر خدا و راه مولای‌مان علی(ع) روشن گرداند.

تشکیل جلسه بررسی سامانه یکپارچه بهداشت

شنبه ۲۰ خرداد ماه، جلسه بررسی سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضا برگزار شد.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۱۷ خرداد ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۲ نفر مورد تایید قرار گرفت.

آئین تجلیل از پزشک قلب حضرت امام؛ دکتر مسعود پورمقدس برگزار شد

سه شنبه ۱۶ خردادماه، به همت شهرداری اصفهان آئین تجلیل از دکتر مسعود پورمقدس پزشک قلب حضرت امام (ره) و از چهره های ماندگار در عرصه پزشکی، با حضور رئیس دانشگاه، شهردار اصفهان و جمعی از مسئولین استان برگزار شد.

پوشش امداد سلامت مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)

همزمان با سالگرد ارتحال ملکوتی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره)، تیم های امداد و درمان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان در قالب ۵ تیم در جوار حرم مطهر ایشان به زائرین و عزاداران عزیز خدمت رسانی نمودند.

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر، همکار عزیز بازنشسته و جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس، حاج احمد نادری بر اثر سکته قلبی دارفانی را وداع گفت.

صفحه‌ها