برگزاری نخستین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران

چهارشنبه ۲۶ مهرماه، نخستین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران با حضور پرفسور رونالد موگان از اعضاء علمی کالج آمریکایی پزشکی ورزشی، اساتید، متخصصین، محققین، ورزشکاران و دانشجویان از داخل و خارج از کشور، در مرکز همایش های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

بازدید رییس دانشگاه و معاون دانشجوئی فرهنگی از خوابگاه دانشجویی سیدالشهداء (ع)

خانم دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه به همراه دکتر حسینی معاون دانشجویی فرهنگی، از خوابگاه دانشجویی سیدالشهداء (ع) بازدید نمودند.

نهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت استان اصفهان

نهمین نمایشگاه بین المللی اینوکس۲۰۱۷، معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور،  ۸ الی ۱۱ آبان ماه در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش برگزار خواهد شد .

تایید خانم دکتر طاهره چنگیز بعنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تایید انتخاب خانم دکتر طاهره چنگیز بعنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

پیام مقام عالی وزارت به مناسب هفته ملی سلامت روان

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته  ملی سلامت روان ( ۳۰-۲۴ مهر ) با شعار  "سلامت روان در محیط کار" پیامی را به شرح زیر صادر نمود.

حضور پرفسور رونالد موگان در نخستین کنگره تغذیه ورزشی ایران در دانشگاه

پرفسور رونالد موگان از اعضاء علمی کالج آمریکایی پزشکی ورزشی، جهت حضور در نخستین کنگره تغذیه ورزشی ایران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در اصفهان بسر می برد.

گام نخست اصفهان برای ساختن شهر دوستدار سالمند

استان اصفهان گام‌های نخستین را برای پیوستن شهر‌های جهانی دوستدار سالمند برداشته است.

حضور دانشگاهیان علوم پزشکی اصفهان در تجمع بزرگ مردمی در محکومیت سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا

صبح امروز یکشنبه ۲۳ مهرماه ۹۶، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همراه با مردم اصفهان در تجمعی بزرگ به حمایت از مواضع نظام و رییس جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابل اظهارات سخیف رییس جمهور آمریکا و سیاست های مزورانه استکبار جهانی پرداختند.

حضور سرپرست دانشگاه در جمع کارکنان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

سه شنبه ۱۸ مهرماه ۹۶، خانم دکتر چنگیز، سرپرست دانشگاه، از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دیدار و در جمع مسئولین و کارکنان دفتر نهاد قرار گرفت.

برگزاری کمسیون قانونی ماده بیست استانی با حضور سرپرست دانشگاه

شنبه ۲۲ مهرماه ۹۶، کمسیون قانونی ماده بیست استانی به ریاست خانم دکتر چنگیز سرپرست دانشگاه و با حضور کلیه اعضاء این کمیسیون، در محل معاونت درمان برگزار گردید.

صفحه‌ها