برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون

مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون، شنبه ۳۰ تیرماه، با حضور مسئولین دانشگاهی و شهرستان تیران و کرون، در سالن اجتماعات ستاد شبکه برگزار گردید.

رییس مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی استان اصفهان: چکاپ سالانه در پیشگیری از بیماری های کلیه بسیار ضروری است

رییس مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بر پایه  تحقیقات صورت گرفته در این مرکز، از جمله عوامل مؤثر در بروز سنگ کلیه مصرف بالای چای و نوشابه است.

برگزاری نشست نمایندگان مجلس شهرستان اصفهان با رییس دانشگاه

نشست نمایندگان مجلس شهرستان اصفهان با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر کلیدری معاون درمان و دیگر مسئولین دانشگاه، پنجشنبه ۲۸ تیرماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید. در این نشست مسئولین در خصوص مشکلات بهداشتی و درمانی شرق اصفهان به بحث و بررسی پرداختند.

امضا توافق نامه همکاری در رسیدگی الکترونیکی اسناد بستری با سازمان بیمه سلامت

معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت از امضای توافق‌نامه همکاری تخصصی بین وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت برای رسیدگی الکترونیکی اسناد بستری بصورت پایلوت در استان اصفهان خبر داد.

بازدید رییس دانشگاه از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان تیران وکرون

خانم دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه به همراه دکتر اطمینانی قائم مقام معاونت توسعه دانشگاه، پنج شنبه ۲۸ تیرماه، با حضور در شهرستان تیران و کرون، ضمن بررسی وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان از بیمارستان بهنیای تیران و کرون نیز بازدید کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت: مطب پزشکان به سامانه سلامت و ارتقاء خدمات بهداشتی متصل می شوند

سخنگوی وزارت بهداشت از اتصال مطب پزشکان به سامانه سلامت و ارتقای خدمات بهداشتی از اول مردادماه سال جاری در کشور خبر داد.

تشکیل اولین مجمع عمومی سلامت شهرستان اصفهان

مجمع سلامت، ارتباط سازمان یافته مردم با حاکمیت بوده و راه اندازی مجامع سلامت نقطه آغاز مشارکت ساختارمند و یک نوع تشکل اجتماعی سلامت برای مشارکت موثر؛ پویا و خلاق مردم است.

انتصاب سرپرست حراست دانشگاه

بر اساس حکمی از سوی سید رضا علیخانی رییس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اکبر آقابابایی به عنوان سرپرست حراست دانشگاه منصوب گردید.

برگزاری نشست هم اندیشی معاون پژوهشی وفناوری وزارت بهداشت با اعضای هیات رییسه و شورای پژوهشی دانشگاه

سه شنبه ۲۶ تیر ماه، نشست هم اندیشی معاون پژوهشی و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رییس دانشگاه، اعضای هیات رییسه، شورای پژوهشی دانشگاه و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه در تالار زیتون مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار گردید.

بررسی فوریتی ۱۷ تولید کننده داخلی داروی والزارتان توسط سازمان غذا و دارو/ ریکال داروی والزارتان تولیدی هفت شرکت

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره شرایط مصرف داروی "والزارتان" در ایران و ریکال شدن آن در بازار دارویی کشورمان توضیحاتی ارایه داد.

صفحه‌ها