برگزاری همایش بزرگ سفیران سلامت استان در پنجمین روز از هفته سلامت

مرکز بهداشت استان و مراکز بهداشت شماره ۱ و۲ با همکاری و مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه، در پنجمین روز از هفته سلامت اقدام به برگزاری همایش بزرگ سفیران سلامت استان در سالن ورزشگاه پیروزی اصفهان نمودند.

انتصاب رییس دبیرخانه ستاد تحول سلامت دانشگاه

بر اساس حکمی از سوی خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر علی اشرفی، به عنوان رییس دبیرخانه ستاد تحول سلامت دانشگاه  منصوب گردید.

انتصاب رییس بیمارستان سیدالشهداء(ع) سمیرم

بر اساس ابلاغیه ای از سوی خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر حسین عابدینی، به عنوان رییس بیمارستان سیدالشهداء(ع) سمیرم منصوب گردید.

انتصاب رییس مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی

بر اساس حکمی از سوی خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر مرتضی امامی پارسا متخصص روانپزشکی، به عنوان رییس مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی منصوب گردید.

برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای بیمارستان های شهید اشرفی و ساعی و نیز ۹ دی منظریه خمینی شهر

امروز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه، مراسم تکریم و معارفه رؤسای بیمارستان های شهید اشرفی و ساعی و همچنین ۹ دی منظریه خمینی شهر، با حضور معاون درمان دانشگاه و تعدادی از مسئولین دانشگاه، شبکه بهداشت و درمان و شهرستان خمینی شهر برگزار شد.

پیام استاندار اصفهان به مناسبت هفته سلامت

دکتر مهرعلیزاده در پیامی ضمن گرامیداشت هفته سلامت، اظهارداشت: با تمرکز دولت، همدلی جامعه، هماهنگی و هم افزایی بین بخشی و انگیزه متعالی اعضای خانواده بزرگ سلامت استان، برای تحقق سلامت همه جانبه و زندگی سالم در جامعه ای سالمتر برای مردم عزیز استان شهیدپرور اصفهان، از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهیم بود.

برگزاری سی و هفتمین شورای دانشگاه

سی و هفتمین شورای دانشگاه، بعدازظهر یکشنبه دوم اردیبهشت ماه، با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر صانعی مشاور رییس دانشگاه، دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر صبری معاون آموزشی و دیگر اعضای شورا در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

معاون درمان دانشگاه در سی امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان: ۶۷۰۰ تخت بیمارستانی فعال برای بستری در استان اصفهان وجود دارد

دکتر بهروز کلیدری، معاون درمان دانشگاه در سی امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: برای اولین بار در سطح کشور سندی تحت عنوان نقشه راه ۱۴۰۴ مطرح شده که بر اساس آن برای حوزه بهداشت و درمان برنامه ریزی شده است.

پیشنهاد تبدیل ساختمان مرکز نور و علی اصغر (ع) به موزه تاریخ پزشکی اصفهان در سی امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان

دکتر علیرضا یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در سی امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بیمارستان خورشید (مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)) یکی از قدیمی ترین بیمارستان های اصفهان است و ساختمان قدیمی این مرکز نیز جزو سست ترین بناهای شهر اصفهان می باشد، اظهار کرد: از این رو با توجه به شرایط این ساختمان ضروری است که نسبت به کاهش ترافیک در محدوده این مرکز درمانی و به ویژه در خیابان هشت بهشت اقدام شود.

رییس دانشگاه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان: بایستی اصفهان زیبا را به شهری سالم تبدیل کرد

یکشنبه دوم اردیبهشت ماه، خانم دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه در سی امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان،با بیان اینکه آرزوی ما این است که بتوانیم در قالب یک فعالیت مشترک با مدیریت شهری، اصفهان را به عنوان یک شهر سالم معرفی کنیم،‌ اظهار کرد:  با توجه به فراهم بودن زیرساخت‌های این موضوع و سابقه فراوان فرهنگی اصفهان، این امر باید به سود شهروندان محقق شود.

صفحه‌ها