برگزاری کنفرانس علمی تحلیل ریشه ای مرگ مادران باردار در دانشگاه

امروز چهارشنبه ۳۰ خردادماه، دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه با همکاری معاونت درمان، اقدام به برگزاری کنفرانس علمی تحلیل ریشه ای مرگ مادران باردار با تمرکز بر بیماری های داخلی، ویژه کارشناسان ارشد، کارشناسان مامایی و دانشجویان مامایی در مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

موافقت اصولی با راه اندازی دو رشته در دانشگاه

به استناد رای صادره در دویست و شصت و ششمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، با راه اندازی دو رشته "مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)" مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و "مهندسی بهداشت حرفه ای" در مقطع دکتری تخصصی(Ph.D) در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موافقت بعمل آمد.

رقابت ۲۷۰ شرکت کننده در مسابقات جام رمضان ۹۷ دانشگاه

مسابقات ورزشی فوتسال و والیبال جام رمضان ۹۷ با برتری تیم های الف و ب مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و مرکز آموزشی درمانی فارابی به پایان رسید.

هفدهمین همایش پیاده روی خانوادگی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار می گردد

هفدهمین همایش پیاده روی خانوادگی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه راس ساعت ۶ صبح روز جمعه اول تیرماه ۹۷، از مقابل ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می گردد.

الزام پذیرش مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها به موارد ارجاعی اورژانس ۱۱۵ و آزادسازی آمبولانس ها

تمامی مراکز آموزشی درمانی، بیمارستان های تابعه دانشگاه، بیمارستان ها و مراکز درمانی خصوصی، خیریه و وابسته به ارگان ها ملزم به پذیرش بلاقید و شرط موارد ارجاعی اورژانس ۱۱۵ و آزادسازی آمبولانس ها در اسرع وقت می باشند.

انتصاب رییس دانشگاه به عنوان دبیر کمیسیون ملی اعتباربخشی

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر باقری لاریجانی معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خانم دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه به عنوان دبیر کمیسیون ملی اعتباربخشی منصوب گردید.

انتصاب دکتر حیدرعلی داوری به عنوان مشاور استاندار در امور بهداشت و درمان

بر اساس حکمی از سوی دکتر محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان، دکتر حیدرعلی داوری به عنوان مشاور استاندار در امور بهداشت و درمان منصوب گردید.

انتصاب استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان رییس مؤسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر اکبر فتوحی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان رییس مؤسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران منصوب گردید.

ابلاغیه وزیربهداشت به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور/در راستای حمایت قاطع از داروهای ژنریک تولید داخل

دکتر حسن قاضی زاده، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طی ابلاغیه ای خطاب به رؤسا و سرپرستان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی سراسر کشور، آنها را ملزم نمود جهت تامین داروهای مورد نیاز مراکز درمانی تحت پوشش خود، صرفاً از داروهای ژنریک تولید داخل خریداری نمایند.

برگزاری جلسه شورای سیاست گذاری سلامت روان استان

جلسه سیاست گذاری سلامت روان استان با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر کلیدری معاون درمان، دکتر حیدری معاون بهداشتی و همچنین رؤسای مراکز فارابی، مدرس، نور و حضرت علی اصغر(ع) و گروه روانپزشکی، در سالن کنفرانس «مرکز المهدی» مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)  برگزار گردید.

صفحه‌ها