انجام بیش از ۱۰۷ هزار ماموریت فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۱۰۷ هزار و ۸۲۰ ماموریت فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان انجام شد که این عدد در مدت مشابه سال قبل ۱۰۴ هزار و ۹۱۵ ماموریت بوده است.

بازدید رییس دانشگاه از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان

دوشنبه ۲۶ شهریورماه، به مناسبت چهل و سومین سالروز تأسیس اورژانس پیش بیمارستانی، خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه  به همراه دکتر بهرامی مدیر دفتر ریاست دانشگاه، با حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، از واحدهای مختلف آن مرکز دیدن کرد.

انتصاب رییس بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان

بر اساس حکمی از سوی خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، خانم دکتر انسیه علی بگلی به عنوان رییس بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان منصوب گردید.

مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت: متخلفان حوزه طب سنتی ایرانی و مکمل در فضای مجازی، مجازات می‌شوند

مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با اشاره به ابلاغ قانون ممنوعیت تبلیغات محصولات و خدمات غیر مجاز و آسیب‌رسان به سلامت در فضای مجازی، از برخورد جدی با متخلفان حوزه طب سنتی ایرانی و سوء استفاده‌گران از اقبال مردم به آموزه‌ها و خدمات این مکتب غنی طبی خبر داد.

بازدید نمایندگان وزارت بهداشت از شبکه بویین و میاندشت و بیمارستان های شهرستان های فریدن و چادگان

دکتر گلمکانی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و دكتر طباطبايي معاون فني درمان وزير بهداشت، چهارشنبه ۲۱ شهریورماه، از بیمارستان های شهيد رجايي داران و بوعلی شهرستان چادگان و شبکه بهداشت و درمان بویین و میاندشت بازدید به عمل آوردند.

معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه: گرانی ارز، پژوهش های علوم پایه و برخی تحقیقات بالینی را دچار مشکل کرده است

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: مشکلات اقتصادی و به دنبال آن کم کردن ردیف‌های پژوهشی عمده مشکلات پیش روی در پژوهش و تحقیقات است.

ثبت بیش از ۷۰۰هزار قلم کالای سلامت محور درTTAC / امکان رصد ۳۰۰قلم داروی گران قیمت خاص در سامانه

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به ثبت بیش از ۷۰۰ هزار قلم کالای سلامت محور در سامانه ttacگفت: تاکنون ۱۰۰ درصد فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی وارداتی در این سامانه شناسه گذاری شده است و در صورتیکه کالایی فاقد شناسه باشد، قاچاق بوده و اصیل نیست.

انتصاب رییس دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه

طی حکمی از سوی خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه، خانم دکتر فاطمه درخشنده استادیار دانشکده علوم توانبخشی به سمت رییس  دانشکده علوم توانبخشی منصوب شد.

افتتاح ساختمان های مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک و خانه بهداشت دشتی

مراسم افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک و خانه بهداشت دشتی، پنجشنبه پانزدهم شهریورماه،  با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مسئولین و معاونین دانشگاه، مسئولین و کارشناسان ستادی و جمعی از مردم برگزار شد.

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۱۳۹۰ با حضور رییس و مسئولین دانشگاه

مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۱۳۹۰، عصر روز جمعه ۱۶ شهریورماه، با حضور رییس و معاونین دانشگاه، مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی، دکتر عباس ادیب از اساتید فرهیخته و ۸۰ نفر از فارغ التحصیلان رشته پزشکی عمومی ورودی مهر ۹۰ به اتفاق خانواده هایشان، در مرکز تالار همایشهای کوثر شهر اصفهان برگزار گردید.

صفحه‌ها