قهرمانی تیم المپیاد ورزش های همگانی دختران دانشگاه

تیم المپیاد ورزش های همگانی دختران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با اقتدار، مقام اول را در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بدست آورد.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۱۳ اسفندماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۴ نفر مورد تایید قرار گرفت.

در چهاردهمین دوره جایزه ملی تعالی سازمانی؛ دانشکده دندانپزشکی اصفهان موفق به دریافت گواهی نامه تعالی سازمانی شد

دانشکده دندانپزشکی اصفهان، در چهاردهمین دوره جایزه ملی تعالی سازمانی، طی فرآیند سنجش و ارزیابی تعالی سازمانی که به همت سازمان مدیریت صنعتی انجام می شود، موفق به دریافت گواهی نامه تعالی سازمانی گردید.

گزارش تصویری نخستین مجمع ملی سلامت

نخستین مجمع ملی سلامت با حضور رئیس جمهور، جمعی از اعضای هیات دولت، استانداران و روسای دانشگاه ها روز یکشنبه ۸ اسفندماه در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

برگزاری همایش کشوری آموزش و خدمات سلامت فرد، خانواده و جامعه

همایش کشوری آموزش و خدمات  سلامت فرد، خانواده و جامعه، یکشنبه ۸ اسفند ماه در مرکز همایش های علمی دانشگاه شروع به کار کرد.

تجلیل از استاد دکتر حسن رزمجو در نهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس

نشان خدمت و مسئولیت پذیری حرفه ای و اجتماعی نهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس، به استاد دکتر حسن رزمجو اهدا و از ایشان تجلیل شد.

کسب مقام اول توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با داشتن ۴ دانشجوی نمونه و بیشترین تعداد در گروه وزارت بهدشت، موفق به کسب مقام اول در بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه و دریافت لوح سپاس از معاون اول رئیس جمهور شد.

افتتاح ۲۲ مرکز بهداشتی در استان اصفهان

۲۲ واحد ارائه کننده خدمات بهداشتی همزمان با افتتاح ۶۵۷ مرکز بهداشتی در سراسر کشور و با دستور وزیر بهداشت در استان اصفهان افتتاح شد.

برگزاری جلسه هیات امنای دانشگاه

سه شنبه ۳ اسفندماه، جلسه هیات امنای دانشگا با حضور معاون برنامه ریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، دبیر مجامع شوراهاو هیات های امنا، رئیس دانشگاه، نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت و سایر اعضا برگزار شد.

تقدیر از دکتر حسین یقینی مولف کتاب «دانشنامه داروسازی و داروخانه داری در اصفهان»

طی مراسمی با حضور رئیس جمهور در اختتامیه بیست و چهارمین دوره جایزه جهانی کتاب سال و تجلیل از برگزیدگان، از دکتر حسین یقینی مولف کتاب «دانشنامه داروسازی و داروخانه داری در اصفهان»  تجلیل شد.

صفحه‌ها