افزایش ۲.۵ برابری پیوند کبد در اصفهان

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی مرکز آموزشی، درمانی الزهرا(س) اصفهان از دو و نیم برابر شدن پیوند کبد در استان اصفهان طی ۹ ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

رییس دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو: ما متولی سلامت مردم هستیم/بازیهای سیاسی را وارد حوزه سلامت نکنیم

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شنبه ۱۸ آذرماه، در مراسم بزرگداشت روز دانشجو(۱۶ آذرماه)، میزبان دکتر مهرعلیزاده استاندار اصفهان و دکتر ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بود.

رئیس دانشگاه در سومین سمپوزیوم بین المللی انجمن اندودانتیست های ایران: ضرورت راه اندازی کمپین بهداشت دهان و دندان در کشور

سومین سمپوزیوم بین المللی انجمن اندودانتیست های ایران و اولین همایش جامع انجمن اندودانتیست های ایران شعبه استان اصفهان، از روز سه شنبه ۱۴ آذرماه به مدت ۴ روز در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صورت پذیرفت: افتتاح بیمارستان جایگزین شهدای سرپل ذهاب

بیمارستان جایگزین شهدای سرپل ذهاب، که با همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کرمانشاه، تجهیز و آماده گردید، پنج شنبه ۱۶ آذرماه، با حضور قائم مقام وزیر بهداشت، مقامات و مسئولان استانی و

بدرقه کاروان بزرگ بهداشتی درمانی اعزامی به مناطق زلزله زده با حضور رییس دانشگاه

صبح جمعه ۱۷ آذرماه، کاروان بزرگ بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شامل پزشک، ماما، کارشناس بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها و ... با بدرقه رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و

تقدیر از تيم پيوند اعضای دانشگاه در مراسم جشن نفس تهران

در چهاردهمين مراسم بزرگداشت اهدا عضو (جشن نفس)، كه با حضور مقام عالی وزارت و مسئولان، هنرمندان، ورزشکاران، خانواده های اهدا و دريافت کننده عضو و تيم اهداي عضو كشور، در سالن همايش های برج ميلاد برگزار شد، از تيم پيوند اعضاي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تقدير شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت ۱۶ آذر؛ روز دانشجو

در تاریخ معاصر ایران و به خصوص در دوران مبارزات انقلابی و دفاع مقدس، دانشجویان همیشه پیشگام تحولات مثبت و نماد آزادگی، پرسشگری، دانایی طلبی، عدالتخواهی، ساده زیستی و ایثار بوده اند. از این روست که

دیدار روسای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه پوترای مالزی(UPM)

سه شنبه ۱۴ آذرماه، خانم دکتر Aini Ideris رییس دانشگاه پوترای مالزی (University Putra Malaysia) میهمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بود.

بازدید سرزده رییس و معاون دانشگاه از بیمارستان شهدای لنجان

امروز سه شنبه ۱۴ آذرماه، رییس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع به صورت سرزده از بخش های مختلف بیمارستان شهدای لنجان بازدید نمودند.

اعزام کاروان بزرگ دندانپزشکی دانشگاه به سر پل ذهاب

امروز سه شنبه ۱۴ آذرماه، با بدرقه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مشارکت جامعه دندانپزشکی و دانش آموختگان دندانپزشکی استان، کاروان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بعنوان

صفحه‌ها