به اطلاع می رساند شرکت خدماتی ایمان گستر توحید طرف قرارداد معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور جذب و به کارگیری نیروی خدماتی ( 5 نفر آقا / 5 نفر خانم) خوابگاههای دانشجویی قصد دارد از طریق آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی و با رعایت کلیه قوانین و مقررات مربوطه، نیروی انسانی تحت پوشش خود را تکمیل نماید.

از متقاضیان جویای کار دعوت به عمل  می آید در صورت داشتن شرایط زیر اقدام به ثبت نام و تحویل مدارک نمایند :

1-زمان تحویل مدرک : 25 لغایت 27 دیماه از ساعت 14 الی 17

2-محل تحویل مدرک : توحید میانی، خیابان مهرداد شرقی روبه روی مسجد بقیه الله پلاک 47 طبقه دوم  شماره تماس 09136409405(زمان پاسخگویی صرفا 14 الی 17 می باشد.)

تذکر: مدارک صرفا در ساعات اعلام شده تحویل گرفته می شود و تحت هیچ شرایط قابل تمدید نمی باشد و مدارک خارج از زمان اعلامی دریافت نمی گردد. مسئولیت تحویل مدارک ناقص بر عهده خود متقاضی میباشد.

• شرایط عمومی :

1-داشتن تابعیت ایرانی

2-اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

3-التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

4-نداشتن سابقه کیفری محکومیت جزایی موثر(عدم استعمال مواد مخدر، دخانیات و روانگردان)

5-داشتن سلامت جسمانی، روانی و توانایی انجام کاری که برای آن به کارگیری می شوند براساس دستور العمل مربوطه

6-انجام خدمت ضرورت یا معافیت قانونی(به جز معافیت پزشکی) ویژه آقایان

• شرایط اختصاصی:

1-داشتن حداقل 18 و حداکثر 32 سال

موارد زیر به شرط تاییدیه های معتبر به حداکثر سن اضافه خواهد شد :

-در خصوص نیروهای جدیدالورود در صورت وجود سابقه بیمه، تا سقف پنج سال به حداکثر سن مقرر افزوده می شود.

-در خصوص نیروهایی که در سنوات گذشته به صورت مستمر در دانشگاه مشغول و هم اکنون نیز فعالیت آنها ادامه دارد، مدت سابقه بیمه مستمر به حداکثر سن افزوده می شود.

-در خصوص نیروهایی که در سنوات گذشته به صورت غیر مستمر در موسسه مشغول فعالیت بوده اند، سوابق بیمه ای غیر مستمر تا سقف 8 سال منوط به ارائه رضایت عملکرد از آخرین محل خدمت در دانشگاه به حداکثر سن مقرر افزوده می شود، بدیهی است در صورت عدم ارائه رضایت عملکرد امکان بکارگیری فراهم نخواهد شد.

2-مدرک تحصیلی صرفا دیپلم

3-کارت پایان خدمت / معافیت برای آقایان

4-اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

5-اصل و کپی کارت ملی

6-تصویر شناسنامه همسر و فرزند در صورت تاهل

7-اصل مدارک دال بر ایثارگری، معلولین عادی حسب مورد از مراجع ذیربط به همراه تصویرشان

8-سابقه بیمه تامین اجتماعی بارکددار

9-آدرس و تلفن منزل

تذکرات:

1-عدم اشتغال بند 2 نکات ثبت نام متقاضیان جویای کار

-نیروهای شاغل در شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد( نیروی انسانی) فقط با اعلام انصراف یکماه قبلی و کتبی با اتمام قرارداد و ارائه تسویه حساب امکان شرکت در فراخوان( آزمون/مصاحبه/ترکیبی) سایر شرکت های مورد اشاره( حتی رشته شغلی دیگری) را خواهند داشت.

2- در صورتیکه در هر مرحله از فرآیند جذب یا پس از عقد قرارداد و شروع به کار مشخص گردد فرد ضوابط و شرایط اعلام شده را رعایت نکرده، قرارداد لغو و بلااثر می گردد.

3- در صورتیکه در هر مرحله از فرآیند جذب افراد دارای مدرک تحصیلی بالاتر یا پایین تر از صرفا دیپلم باشند، پس از بررسی و مشخص شدن، قراردادشان برابر ضوابط لغو و بلااثر می گردد.

زمان و مکان آزمون:

در تاریخ 1400/11/10 ساعت 8 صبح در تالار دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

اعلام نتایج پذیرفته شدگان نهایی ظرف مدت یک هفته پس از برگذاری فراخوان جذب توسط شرکت اطلاع رسانی تلفنی و پیامکی می شود، لذا لازم است شماره تلفن همراه و ضروری در دسترس باشد و عدم پاسخگویی به عهده شخص متقاضی است.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)