پیام مشترک رییس سابق و سرپرست کنونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت روز پزشک

دکتر غلامرضا اصغری رئیس سابق دانشگاه و دکتر طاهره چنگیز سرپرست جدید دانشگاه، در پیامی مشترک فرا رسیدن یکم شهریورماه، روز پزشک را تبریک گفتند.

متن پیام به شرح ذیل است:

هوالشافی

پس از حمد خدا و صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، هر سال مقارن با یکم شهریور ماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی جهان اسلام شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نامگذاری شده است مقام شامخ طبیبان را ارج می نهیم. پزشکانی که ضامن سلامت جامعه، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.
در سال جاری این روز بزرگ با شروع بکار دولت تدبیر و امید در چهار سال دوم عمر خویش مصادف می باشد که نهال پر ثمر طرح تحول سلامت را به عنوان افتخاری بی نظیردر کارنامه دور اول خویش دارد و کماکان ادامه این طرح عظیم را وجهه همت خویش قرار داده است. طرحی که بی شک با حمایت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و همه ارکان نظام و پشتکار مثال زدنی مقام عالی وزارت و بدست آحاد پزشکان پرستاران پیراپزشکان و کلیه پرسنل خدوم و بی ادعای نظام سلامت ثمرات عدیده ای را به مردم شریف ایران اسلامی هدیه نمود.
اینجانبان ضمن تبریک این روز عزیز از تلاشهای بی وقفه همه عزیزان بخصوص پزشکان گرانقدر تقدیر و تشکر می نماییم.

دکتر طاهره چنگیز                                                       دکتر غلامرضا اصغری