پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان

آقای دکتر اصغری سرپرست  محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان پیامی صادر نمودند.

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

خانواده بزرگ، فهیم، دلسوز و فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان

با سلام و احترام

همانگونه که مستحضرید، با هدایتهای داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و حضور گسترده شما و سایر اقشار مردم در انتخابات ریاست جمهوری، حماسه سیاسی ملت ایران محقق گردید.

از اساسی‌ترین خواستهای حضور بامعنا و متین شما تغییر در روشهای اداره کشور بود، تغییر مدیریت دانشگاه از مصادیق خواست و رأی با معنای شماست.

از اینکه از بین خیل عظیم شایستگان و لایقان پذیرش مسئولیت مدیریت دانشگاه، اینجانب افتخار خادمی شما را یافتم، خداوند بزرگ را شاکرم و به شکرانه این نعمت الهی و با تأسی به منشور دولت برخاسته از آراء شما و در محضر خداوند بزرگ متعهد می‌شوم که از حقوق و حرمت و شأن همه همکاران و نیز مردم نیازمند به خدمات مجموعه ما با تمام توان دفاع کنم، براساس برنامه‌های مصوب و با بهره‌گیری از نظریات عموم همکاران اقدام نمایم، از دروغ و ریاکاری و باندبازی و جناح زدگی و سیاسی‌کاری بپرهیزم، به فضای نقد احترام بگذارم و در حد شناختم و مشورتهایی که خواهم کرد از شایسته‌ترین‌ها برای همکاری دعوت کنم. به شما اطمینان می‌دهم براساس قانون و ضوابط عمل خواهم کرد و هیچیک از اطرافیان و همکاران من به غیر از مدار قانون حق عمل کردن نخواهند داشت.

از شما انتظار دارم اولاً فرصت قابل قبولی برای انتظام امور در اختیار بنده و همکارانم قرار دهید و از نظریات ارزشمند خود برای بهبود امور مرا محروم نسازید.

ثانیاً شرایط خطیر کشور و تنگناهای دولت که در گزارش رئیس جمهور محترم به آن اشاره شد را در نظر داشته باشید و ثالثاً از نقدهای دلسوزانه و منصفانه خود به بنده و همکارانم دریغ نفرمائید. امیدوارم بنده و همکارانم در تمام دورانی که افتخار خدمت را داریم، به گونه‌ای عمل کنیم که پاسخگوی صادق در مقابل شما، مسئولین وزارتی و از همه مهمتر در پیشگاه حضرت حق باشیم.

امیدوارم دستی را که برای یاری به سوی شما دراز کردم به مهر و کرم خود بفشارید.

بر خود لازم می‌دانم از زحمات جناب آقای دکتر شیرانی و تمامی همکارانشان که در هشت سال قبل برای ارتقاء سلامت و آموزش و پژوهش تلاش نمودند، صمیمانه سپاسگزاری کنم.

توفیق از خداوند است، پس به او توکل می‌کنیم.

دکتر غلامرضا اصغری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و