پیام تبریک وزیر بهداشت به مناسبت روز خبرنگار

وزیر بهداشت در یادداشتی در صفحه شخصی خود به مناسبت روز خبرنگار (۱۷ مرداد) نوشت: روز خبرنگار را به همه آنها که در عرصه پر خطر خبر، خود را وامدار هیچ کس جز خدای مهربان نمی‌دانند، تبریک می‌گویم. به گزارش وبدا، متن کامل این یادداشت به شرح زیر است: حرفه‌ای سرشار از تلخی و شیرینی

خبرنگاری حرفه سخت و دشواری است؛ حرفه‌ای که باید پژواک صدای مردم و مسئولان باشد و سرشار از تلخی و شیرینی است. تلخی بیان کاستی‌ها و انتشار اخبار ناگوار؛ و شیرینی گزارش خبرهای خوش و اتفاق‌های نیکو. خوش بر احوال خبرنگارانی که در این عرصه مهم و تاثیرگذار، جز برای انعکاس راستی و حقیقت، قلم در دست نمی‌گیرند و در این مسیر پر خطر، خود را وامدار هیچ کس جز خدای مهربان که همه ما را به راستی و درستی سفارش کرده است، نمی‌دانند. روز خبرنگار را با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان عرصه خبر،  به همه خبرنگاران حقیقت طلب کشورم تبریک می‌گویم و امیدوارم هر روز شاهد خبرهای خوشی باشیم که از سوی خبرنگاران ایرانی، برای اعتلای سرزمین عزیزمان به جهان مخابره می‌شود.