پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت به مناسبت روز کارمند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و فرارسیدن هفته دولت ، روز کارمند را به تمامی کارمندان خصوصا کارکنان وزارت بهداشت تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش وبدا، متن کامل پیام دکتر صددرالسادات به شرح زیر است:

روز کارمند فرصتی است تا از تلاش های بی دریغ کسانی سپاسگزاری شود که به رغم تمامی محدودیت ها و تنگناهایی که هست می کوشند تا بتوانند ماموریت و اهداف سازمان های خود را تحقق بخشند و از این طریق موجبات رضایت بیشتر مردم و ارباب رجوع را فراهم آورند.

امسال گرامیداشت روز کارمند تقارن نیکویی با شروع بکار دولتی دارد که از پشتیبانی رای اکثریت ملت ایران برخوردار است تا بتوان به برنامه هایی جامه عمل پوشيد که آبادانی و سربلندی ایران را در پی دارد.

همکارانم، بی گمان در دولت دوازدهم، سلامت نیز چونان دولت پیش از اولویت های مهم است، اولویتی که ما فراهم کننده و پشتیبانی از برنامه های این بخش به ویژه طرح تحول سلامت را عهده دار هستیم. بی گمان کوشش های ما برای ایجاد بسترها و منابع انسانی، مالی و فیزیکی سهم تعیین کننده در تحقق اهداف بخش سلامت دارد.
ضمن تبریک روز کارمند بر کلیه همکاران در بخش های گوناگون از خداوند توفیق روزافزون و خالصانه را خواستارم.

سیدعلی صدرالسادات
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش