پیام تبریک رییس سازمان غذا و دارو به مناسبت روز داروساز

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو به مناسبت پنجم شهریور روز داروساز، پیامی صادر کرد.

به گزارش وبدا، متن پیام دکتر اصغری به شرح زیر است:

ارتقای سلامت جامعه مدیون تلاش ها و زحمات افرادی است که علم و دانش و تخصص خود را، صمیمانه وبی دریغ به دیگران تقدیم می کنند. آرامش بیماران، مرهون تلاش بی دریغ خادمان و دلسوزانی می باشد که همواره جهت رفع نیازهای دارویی آنها قدم برداشته و خدمتگذاری به جامعه را افتخاری بزرگ برای خویشتن می دانند. پنجم شهریورماه روز داروساز، فرصت مناسبی است تا ازدست اندر کاران نظام دارویی که در پیشرفت نظام سلامت کشور نقش بسزایی دارند تجلیل و قدردانی شود. سلامتی، موفقیت وبهروزی روزافزون را از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان مسألت می نماییم.
اینجانب امیدوارم که به لطف پروردگار متعال و اتحاد و پشتکار جامعه داروسازی کشور در برداشتن گام های موثری در جهت اعتلا و ارتقاء نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران موفق شویم.