وزیر بهداشت به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر

آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) و روز مادر در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

دستان تو، بهشت زمین است

روزها و سالها و دهه ها نیز كه بيايند و بروند؛ آغوش گرم مادر و دستان پر مهرش؛ بهشت زمين است.

هر بار صدای مادر، اين آرام جان را می شنوم؛ و هر گاه دلم پر می زند تا، ولو برای چند ساعت خودم را به مشهد برسانم و به محضرشان برسم؛ زبانم از شكر پروردگار قاصر می شود.

نود و دومين بهار عمرش را آغاز می كند، بحمدلله روی پاهای خودش راه می رود و تمام كارهايش را، شخصا انجام می دهد. با وجود سالها رحلت همسر و شهادت فرزند رعنايش، به لطف عمری انس با قرآن و كلام خدا، همچنان حافظه ای بی نظير برايمان ارمغان دارد؛ و صندوقچه ای ناب از اسرار و خاطرات زلال كودكی و البته نصايح مادرانه و بی بديل.

امروز سالروز تولد بانوی آب و آيينه، حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز بزرگداشت مقام مادر است. همه کارها را کنار گذاشتم و نهار را میهمان سفره مادر بودم. اين روز بزرگ را به همه مادران و بانوان سرزمينم، به ويژه مادران صبور و فداكار شهدا و البته مادر عزيزم، تبريك گفته و برای يكايك آنها آرزوی سلامتی و عمر با عزت دارم.

خداوند، روح همه مادران آسمانی را نيز غريق رحمت كند. به جوانان عزیز هم توصیه می کنم، قدردان نعمت پدر و مادر باشند. نعمتی که جایگزین ندارد.