مهمترین اخبار واحدهای تابعه در چند روز گذشته

انجام نخستين عمل جراحي سمعك قابل كاشت استخواني و نخستین عمل جراحي ترميم نشت مايع مغزي نخاعي  یک کودک در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و راه اندازی و تجیهز تعدادی از بیمارستان ها به دستگاه های پیشرفته پزشکی از جمله مهمترین اخبار واحد ها در چند روز گذشته بود.

انجام نخستين عمل جراحي سمعك قابل كاشت استخواني در استان اصفهان

نخستين عمل جراحي سمعك قابل كاشت استخواني در استان اصفهان در اتاق عمل الكتيو مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، با موفقيت انجام شد.

اين عمل جراحي توسط تیم پزشکی ۵ نفره از متخصصان ايراني و خارجي بر روی کودک پنج ساله ای که از ابتدای تولد دچار انسداد کامل مجرای یک گوش بوده انجام شده و این سمعک بر روی استخوان جمجمه و پشت گوش وي نصب گرديد.

در انجام این عمل جراحي، دکتر مسعود متصدي زرندي فوق تخصص اتولوژي و نورواتولوژی و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران و دكتر حميدرضا ابطحي فلوشيپ اتولوژي و نورواتولوژی و فوق تخصص جراحي گوش و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان همکاری داشتند.

شايان ذكر است این عمل جراحی برای بیمارانی که کاهش شنوایی شدید یک طرفه یا ناهنجاری های مادرزادی یک طرفه گوش دارند انجام می شود.

انجام نخستين عمل جراحي ترميم نشت مايع مغزي نخاعي از بيني و گوش يك كودك دو ساله در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

عمل جراحي ترميم نشت مايع مغزي نخاعي توسط تيم پزشكي ۸ نفره به سرپرستي دكتر محمدرضا عمراني متخصص گوش و حلق و بيني و دكتر حميدرضا ابطحي فلوشيپ جراحي گوش و عضو هيات علمي دانشگاه، در اتاق عمل الكتيو مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، با موفقيت انجام شد.

به دنبال نشت مايع مغزي نخاعي از بيني و گوش كودكي دو ساله، در يك دوره سه ماهه، پس از درمان هاي اوليه، آماده سازي وي براي جراحي آندوسكوپي ترميم نشت مايع مغزي نخاعي انجام و دريك عمل دو بخشي چهار و نيم ساعته با شناسايي محل نشت و ترميم آن در سقف بيني راست و همزمان كف گوش مياني، موفق به كنترل نشت مايع مغز شدند.

شايان ذكر است با توجه به پيچيدگي هاي آناتوميك كودك بيمار در مقايسه با بزرگسالان، اين عمل در نوع خود و در اين سن در اصفهان نخستين عمل جراحي بشمار مي آيد.

دوازدهمين عمل موفقيت آمیز جراحي پيوند كبد استان اصفهان در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

دوازدهمين عمل جراحي پيوند كبد استان اصفهان توسط دكتر بهنام صانعي فوق تخصص پيوند كبد و مجاري صفراوي در اتاق عمل الكتيو مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، با موفقيت انجام شد.

دكتر صانعي در مورد این عمل گفت: بيمار آقاي ۳۸ساله اي بود كه پس از انجام آزمايشات لازم، مورد عمل جراحي پيوند قرار گرفت. كبد بيمار حاوي همانژيوم به وزن ۸ كيلوگرم بود كه طي عمل جراحي ۷ ساعته، از بدن وي خارج و كبد مرد۳۴ ساله اي كه دچار مرگ مغزي شده بود، به بيمار پيوند گرديد.

دكتر صانعي افزود: بين ۱۰ تا ۵۷ ماه از زمان پيوندكبد يازده بيمار قبلي مي گذرد و آنها در سلامت كامل بسر مي برند.

تجهیز مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر (ع) به دستگاه آندوسکوپی و کلونوسکوپی پیشرفته و بهره برداری دستگاه اکسیژن ساز

مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر (ع) در راستای طرح تحول نظام سلامت، ارتقاء هتلینگ و افزایش رضایتمندی بیماران، یک دستگاه آندوسکوپی و کلونوسکوپی پیشرفته را خریداری و راه اندازی نمود.

شایان ذکر است این دستگاه فول HD با ضریب دقت بالا و ایجاد تصاویری باکیفیت، امکان تشخیص زودرس بیماری ها را میسر میکند.

همچنین دستگاه اکسیژن ساز مرکز با هزینه ای بالغ بر ۴میلیارد ریال به بهره برداری رسید .

تجهیز درمانگاه قلب بیمارستان گلدیس شاهین شهر به دستگاه اکو جدید

یک دستگاه اکو پیشرفته با هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد ریال، در درمانگاه قلب بیمارستان گلدیس شاهین‌شهر به بهره‌برداری رسید.

دکتر امیرزاده رییس بیمارستان گلدیس در این خصوص گفت: این دستگاه یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های اکو می‌باشد که در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و به منظور ارائه خدمات بیشتر به بیماران خریداری و به بهره‌برداری رسید.