مرکز شبانه روزی حاج اسماعیل مسیبی شهر گز افتتاح شد

مرکز شبانه روزی حاج اسماعیل مسیبی شهر گز با حضور استاندار  اصفهان، رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین استان و شهرستان شاهین شهر و میمه افتتاح شد.

این مرکز با زیر بنای ۱۹۰۰متر مربع و اعتباری بالغ بر ۲۵میلیارد ریال (۱۵میلیاردریال آن توسط آقایان علی وحمید مسیبی فرزندان مرحوم مسیبی و۱۰میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح تحول سلامت ) احداث شده است.

مراسم افتتاح این مرکز با حضور استاندار اصفهان، رئیس دانشگاه، فرماندار شهرستان، معاون بهداشتی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین شهر و میمه و جمع دیگری از مسئولین و مدیران شهرستان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر  کمالی مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه گزارشی در خصوص شروع پروژه، مراحل تکامل آن و خدماتی که در این مرکز  به آحاد مردم شریف منطقه ارائه می شود، بیان نمود.