نسخه مناسب چاپ

مراسم افتتاحیه بیستمین کنگره سراسری انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری ایران، ۲۳-۲۱ خرداد ماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مسئولین انجمن باروری و ناباروری ایران، مسئولین و اعضای هیات علمی و متخصصین زنان و مامایی، ارولوژی، جنین شناسی، بیولوژی، ژنتیک و ناباروری، مامایی و پرستاری و رزیدنت های مربوطه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سراسر کشور، برگزار گردید.

در ابتدای مراسم افتتاحیه کنگره، دکتر عطاا... قهیری دبیر علمی کنگره طی سخنانی اظهار امیدواری نمود در پایان این کنگره توانسته باشیم رسالت خودمان را از برگزاری جلسات علمی از جمله آشنایی با نظرات همکاران، ارتقای سطح آگاهی همکاران از این رشته، باخبر شدن از آخرین دستاوردهای روز ایران و دنیا در حیطه باروری و ناباروری و تبادل تجربیات و پیشنهادهای توانمند کننده، انجام داده باشیم.

وی همچنین در ادامه به معرفی اعضای کمیته های علمی و اجرایی کنگره پرداخت و افزود: این کنگره تحت ۴ کمیته علمی گروه های زنان، ارولوژی، جنین شناسی و آزمایشگاه و همچنین گروه مامایی به ارایه مطالب علمی خود خواهند پرداخت.

دکتر خلیلی بعنوان رییس کنگره نیز ضمن خوش آمدگویی به مسئولین، اساتید و دانشجویان حاضر در این کنگره، گفت: بی شک انگیزه ای که در برپایی همایش های علمی-تخصصی وجود دارد، همانا خلق فرصتی است تا تلاش کوشندگان عرصه پژوهش در قالبی سازمان یافته و مستمر به اطلاع علاقه مندان رسانده شود.

وی در ادامه افزود: این کنگره سراسری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مدت سه روز در حال برگزاریست تا با برپایی سخنرانی های جامع و پانل های تخصصی توسط اساتید مجرب، متخصصین و دانشجویان حوزه باروری و ناباروری سبب ارتقای بضاعت علمی مان گردد.

دکتر خلیلی تصریح کرد: باتوجه به پیشرفت های گسترده در زمینه فن آوری باروری آزمایشگاهی، در این گردهمایی سعی می شود تا به تمام عناوین این علم کاربردی از جمله موارد درمانی، اخلاقی و پژوهشی آن پرداخته شود.

سپس دکتر خلیلی براساس چندین مطالعه به ارایه میزان ناباروری در سطح کشور و شایعترین علل ناباروری در استان های مختف پرداخت .

همچنین دکتر ادیبی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز با بیان مطالبی اظهار امیدواری نمود که با توجه به رشد روبه تحول و ارتقای سریع علوم مباحث باروری و ناباروری،  بهداشت باروری، ژنتیک و رشته های مرتبط، این کنگره با دستاوردهای علمی پرباری برای شرکت کنندگان همراه باشد .

گفتنی است در ادامه مراسم پانل های علمی و ارایه مقالات برگزیده ارسال شده در سه گروه (اخلاق پزشکی، جنین شناسی و اندرولوژی) به صورت سخنرانی در سه سالن مرکز همایش های علمی دانشگاه توسط اعضای کمیته های علمی برگزار شد.

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی