عملکرد سه ماهه مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حوزه امدادرسانی به امدادخواهان:

تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در سه ماهه نخست امسال، به ۵۰ هزار و ۳۰۱ ماموریت اعزام شدند که از این تعداد ۳۴ هزار و ۳۹۳ مورد غیرتصادفی و ۱۵ هزار و ۹۰۸ مورد تصادفی بوده است.

از مجموع ماموریت‌های تصادفی در این مدت، ۱۲ هزار و ۳۸۸ مورد شهری و ۳ هزار و ۵۲۰ مورد جاده‌ای بوده است.
در سه ماهه فصل بهار همچنین تکنسین‌ها در ۸۱  مورد از این ماموریتها با احیای موفق، مصدومان و بیماران فاقد علائم حیاتی را به زندگی دوباره بازگرداندند؛ و در ۱۴ مورد به مادران باردار قبل از رسیدن به بیمارستان در زایمان نوزاد یاری رساندند.
در ایام طرح امداد نوروزی امسال  ۱۰ هزار و ۸۲۱ ماموریت اورژانس پیش‌بیمارستانی  انجام شد که از این تعداد ۳ هزار و ۲۲۱ ماموریت مربوط به حوادث رانندگی و۷ هزار و ۶۰۰ ماموریت غیرتصادفی بوده است.
فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با برخورداری از ۱۳۴ پایگاه شامل ۶۶ پایگاه شهری، ۶۷ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه اورژانس هوایی،دو دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۵ اتاق فرمان و ۸۲۴ نفر نیروی انسانی به صورت ۲۴ ساعته در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به مصدومان و بیماران اورژانسی است.

همچنین با آمادگی کامل اورژانس هوایی توان انتقال  مصدومین و یا بیماران تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری در حوزه های پیش بیمارستانی و انتقال بین بیمارستانی و مراکز درانی را دارد.

از تلاش های شبانه روزی همکاران خستگی ناپذیر و عزیزمان در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی تقدیر و تشکر می نمائیم.