حضور عضو هیات علمی دانشگاه در بین سرآمدان علمی کشور

طبق اعلام فدراسیون سرآمدان علمی ایران، سرکار خانم دکتر رویا کلیشادی به عنوان تنها عضو هیات علمی دانشگاه، در فهرست دومین دوره سرآمدان علمی کشور، در گروه الف قرار دارد.

فدراسیون سرآمدان علمی ایران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هر ساله، ۱۰۰ سرآمد علمی کشور را در ۲ گروه الف و ب رتبه بندی می نماید.
در دومین سال فعالیت فدراسیون سرآمدان علمی ایران، از ۲۱ دانشگاه و موسسه علمی پژوهشی کشور، ۴۷ دانشمند در گروه الف و ۳۰ دانشمند در گروه ب قرار گرفتند.

از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سرکار خانم دکتر رویا کلیشادی استاد و عضو هیات علمی این دانشگاه، در گروه الف این رتبه بندی قرار دارد.

همچنین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در لیست موسسات علمی و پژوهشی سرآمد کشور، در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بعد از دانشگاه تهران در جایگاه دوم و در بین دانشگاه های استان(صنعتی اصفهان، اصفهان و ...) در جایگاه اول قرار دارد.

هیات رئیسه دانشگاه، کسب این موفقیت را به این استاد گرانقدر تبریک می گوید.