جلسه مشترک هیات امنا و نشست شورای هماهنگی کلان منطقه هفت آمایشی کشور برگزار شد

یکشنبه ۱۷ اردیبهشت، جلسه مشترک هیات امنا و نشست شورای هماهنگی کلان منطقه هفت آمایشی کشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکی يزد برگزار شد.

این نشست با حضور معاون توسعه ي امور اجتماعي و عمومي سازمان برنامه و بودجه، معاون برنامه ريزي هماهنگي و امور مجلس وزارت بهداشت، استانداران اصفهان و یزد، روسای دانشگاه های منطقه ۷، مشاور وزیر و دبیر ‌مجامع، شوراها و هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و سایر اعضای هیات امنای دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش وبدا، استاندار اصفهان در دومين نشست تبيين برنامه ي عملياتي دانشگاههاي علوم پزشكي كلان منطقه ي هفت كشور گفت: اجراي طرح تحول نظام سلامت، موفق ترين طرحي است كه در دولت تدبير و اميد به منصه ي ظهور رسيد.

دكتر رسول زرگرپور ضمن بیان این مطلب افزود: تامين سلامت جسم و روان وظيفه ي ذاتي حكومتهاست كه اين امر در دولت يازدهم با اجراي طرح تحول نظام سلامت به خوبي محقق شده است.

وي خاطر نشان كرد: دستاوردهاي اجراي اين طرح در دانشگاههاي علوم اصفهان و كاشان مثال زدني است به طوري كه طي سه سال گذشته تعداد ١٢٠٠ تخت جديد به تخت هاي بيمارستاني استان اصفهان افزوده شده، اين در حالي است كه طي صد سال گذشته تنها شش هزار تخت به مجموعه ي تخت هاي بيمارستاني اين استان افزوده شده است.

عضو هيات امناي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در ادامه اظهار داشت: از ابتداي اجراي طرح تحول نظام سلامت تاكنون، اعتباري بالغ بر ١٠ هزار ميليارد ريال در دانشگاههاي علوم پزشكي اصفهان و كاشان هزينه شده است و بازسازي و بهسازي بيش از ٢٠٠ هزار مترمربع فضاي بيمارستاني از نمودهاي اجراي موفق اين طرح در استان اصفهان است.

وي خاطر نشان كرد: با اجراي اين طرح، روستاييان سه درصد و جمعيت شهرنشين تنها شش درصد هزينه هاي درمان را پرداخت مي كنند.