جلسه انتخاب هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

جلسه انتخاب هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه، روسا و معاونین دانشکده ها، فرهیختگان و اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی و جمعی از فارغ التحصیلان در تالار مرحوم دکتر حکمی دانشکده پزشکی برگزار گردید.

در این جلسه پس از رای گیری، ۱۲ نفر با اکثریت آراء به عنوان هیات موسس انجمن دانش آموختگان در دانشکده پزشکی انتخاب شدند. لازم به ذکر است تعداد اعضای هیات موسس جهت تدوین اساس نامه پیشنهادی ۲۱ نفر می باشد که ۱۲ نفر آنان از دانشکده پزشکی می باشند. افراد انتخاب شده: آقایان دکتر سیاوش صحت، دکتر اکبر بهداد،  دکتر مینو ادیب، دکتر قفقازی، دکتر مسعود امینی، دکتر محمد رضا صبری، دکتر منصور سیاوش، دکتر سید محمد حسن امامی، دکتر حمید صانعی، دکتر مهدی سالک، و خانم دکتر زیبا فرج زادگان، و آقای دکتر فضل اله اکرام نیا و عضو علی البدل دکتر عبدالحسین فاطمی می باشند.