تدوین نقشه راه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کشور

نسخه مناسب چاپ

چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه، معاونان آموزشی و مدیران امور بین الملل ۱۰ قطب علوم پزشکی کشور در نشستی در تالار هشت گوش دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نقشه راه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی را تدوین کردند.

قائم مقام امور بین الملل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست گفت: بر اساس این نقشه راه در حال مذاکره با کشور های مجارستان، قبرس، عمان، افغانستان عراق و برخی کشورهای دیگر اروپایی و آسیایی هستیم تا آموزش بین المللی دانشجوی پزشکی داشته باشیم.

دکتر اسدی لاری افزود: دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز، کرمان و ایران از جمله دانشگاه هایی هستند که به دنبال جذب دانشجو بر اساس آموزش بین المللی هستند.

قائم مقام وزیر در امور بین الملل گفت: در تدوین نقشه راه آموزش بین المللی علوم پزشکی، روند به این گونه است که دانشجوی ایرانی وخارجی برای آموزش در سیستم آموزشی ایرانی و خارجی پذیرش می شود.

دکتر اسدی افزود: این دانشجویان نیمی از دوره تحصیل خود را در ایران و نیمی دیگر را در سایر کشورها می گذرانند.

وی هدف از این اقدام را فروش خدمات آموزشی به دیگر کشور ها با بهره مندی از خدمات آنها عنوان کرد.

دکتر اسدی افزود بین المللی شدن همه جانبه فعالیت های دانشگاه های علوم پزشکی از جمله بخش های درمان، بهداشت، پژوهش و آموزش از الویت برنامه های این دانشگاه هاست.

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی