تحسین فداکاری پرستار اورژانس بیمارستان شهدای لنجان از سوی مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت

دکتر زارع نژاد مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از خودگذشتگی و فداکاری پرستار اورژانس بیمارستان شهدای لنجان را تحسین و نشان از رفتار متعهدانه، انسان دوستانه و درک موقعیت از سوی وی دانست.

در پی انتشار عکسی در فضای مجازی از پرستار بیمارستان شهدای لنجان در استان اصفهان که به رغم عارض شدن بیماری و نتیجه آزمایشات اورژانسی و توصیه پزشکان مبنی بر استراحت و همکاری سوپروایزر شیفت برای جایگزینی، کماکان با IV-line، در ساعات اوج کاری اورژانس حاضر به ترک شیفت نشده بود، دکتر زارع نژاد در گفتگو با رسانه سلامت اصفهان(رسا)، از این دست رفتارها و ایثارگری ها را در جامعه پرستاری و کادر درمانی کشور البته مسبوق به سابقه و تکرار دانسته و آن را یادآور ایثارگری ها و جانفشانی های جامعه پزشکی و پرستاری در همه ادوار انقلاب اسلامی خصوصا سالهای دفاع و جهاد و شهادت دانست.

وی در این گفتگو عنوان کرد: بعنوان یک پزشک که سالها توفیق خدمت در حوزه اطلاع رسانی سلامت نیز داشته ام، شاید هر روز یا هر هفته با نمونه های متفاوت تجلی فرهنگ ایثار در کادر سلامت مواجه شده ام، نمونه هایی از لحظاتی سخت و تلخ که البته آفریننده خاطراتی شیرین از این فداکاری ها بوده و هست و چه بسیار که نمی توان مانع از جاری شدن اشک در مشاهده یا یادآوری آنها شد.

دکتر زارع نژاد اضافه کرد: این ایثار و از خودگذشتگی ها زمانی ارزش مضاعف خود را نشان می دهد که کمبود مبرم کادر پرستاری از یکسو و مطالبات معوقه و بحق جامعه پرستاری و پزشکی از دیگر سو در مقابل ماست، لکن هیچکدام از این ها از درخشش این جلوه های بیادماندنی در میان همکاران ما نکاسته است و این رفتارهای متعهدانه، مردمدارانه، اخلاق مدارانه و انسان دوستانه در روزهای سخت و در میان مشکلات، ارزش دوچندانی دارد.

وی ادامه داد: در مقابل این موقعیت شناسی و این روحیات تنها بایستی خاضعانه سر تعظیم فرود آورد.

مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پایان اظهار امیدواری کرد انشاءا... دستگاه های مسئول و شرکای حوزه سلامت با درک حساسیت های خدمات درمانی و حوزه سلامت، نسبت به انجام تعهدات خود در قبال این قشر خدوم مسئولانه تر برخورد نمایند.