تجلیل از عملکرد حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۳۹۵

طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه و دست اندرکاران جشنواره فرهنگی، نشریات، دانشجوی نمونه، المپیاد های ورزشی، معاونین دانشجویی فرهنگی دانشکده ها و شورای راهبردی معاونت دانشجویی، از عملکرد و درخشش حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۳۹۵ تجلیل شد.

در ابتدای این نشست دکتر شاهمرادی گزارشی از عملکرد معاونت دانشجویی در سال ۱۳۹۵ و رتبه های کسب شده در این سال ارائه داد.

در ادامه رئیس دانشگاه طی سخنانی حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی را بستر ساز تحصیل مطلوب دانشجویان عنوان کردو افزود تقویت زمینه های فرهنگی، ورزشی و رفاهی در دانشجویان، باعث رشد شخصیت و ویژگی های روحی و روانی این عزیزان می شود.

رئیس دانشگاه با اشاره به کسب رتبه های برتر متعدد در حوزه های فرهنگی و ورزشی در سال ۱۳۹۵ در جشنواره ها و المپیادهای کشوری، عملکرد حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی را درخشنده ترین حوزه در دانشگاه عنوان کرد.

رئیس دانشگاه همچنین در تلاش مضاعف برای مشارکت حداکثری دانشجویان در فعالیت های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی تاکید نمود.

در پایان این نشست از معاونین دانشجویی فرهنگی دانشکده ها و مدیران اجرایی معاونت فرهنگی و دانشجویی تقدیر شد.