دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آستانه فرارسیدن هفته سلامت(اول تا هفتم اردیبهشت ماه)، امروز چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه، اقدام به برگزاری نشست خبری مطبوعاتی هفته سلامت و افتتاح دومین دوره پودمانی خبرنگاری سلامت، در محل مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه نمود.

در این مراسم که رییس و جمعی از مسئولین دانشگاه و نیز خبرنگاران حوزه سلامت حضور داشتند، دکتر جهانپور مدیر روابط عمومی دانشگاه یکی از اهداف برگزاری نشست را افتتاح دوره دوم آموزش خبرنگاران سلامت عنوان کرد و افزود: اصحاب رسانه در دوره اول آموزش پودمانی خبرنگاری سلامت، یک دوره ۶۰ ساعته را طی نمودند و هم اکنون یک دوره آموزشی یکصد ساعته با کیفیت محتوایی بهتر را می گذرانند.
وی همچنین با بیان شعار امسال هفته سلامت تحت عنوان زندگی سالم با نشاط و امید افزود: با توجه به اینکه در آستانه فرا رسیدن هفته سلامت هستیم این نشست فرصت مناسبی است تا اصحاب رسانه با گوشه ای از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جهت خدمت به مردم بیشتر آشنا و همچنین بیش از گذشته موضوع تغییر سبک زندگی مردم و ارتقای آن در جهت یک زندگی شاد و سالم را در خبرهای خود مد نظر قرار دهند.
در ادامه دکتر اصغری رییس دانشگاه ضمن بیان اینکه رسانه ها بخشی از نظام سلامت هستند تصریح نمود: هرچه سطح آگاهی و سواد سلامت مردم و مشارکت فعال آنها در پیشگیری از بیماری ها بالاتر برود، با بیماران کمتری در بیمارستان ها مواجه خواهیم شد که در این خصوص رسانه ها نقش بسیار مؤثری را در ارتقای آگاهی مردم ایفا می نمایند.
وی افزود: نقش رسانه ها هم در حوزه فردی و جسمی و هم در حوزه سلامت روان افراد بسیار مهم است و با توجه به شعار امسال هفته سلامت، این هفته فرصت مناسبی است تا در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه قدم بردارند.
دکتر ادیبی دبیر شورای سیاست گذاری دانشگاه نیز در این نشست، دوره پودمانی خبرنگاری سلامت را یک نوآوری برای کشور عنوان نمود و گفت:  دوره اول پودمانی آموزش خبرنگاران در سه حیطه علمی خبرنگاری سلامت، ارتقای سلامت ترجمان و تبادل دانش جدید نظام سلامت و تعریف نظام سلامت برگزار شد که در هر حیطه با استفاده از تجربیات و دانش اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه، برنامه های آموزشی به خبرنگاران عرصه سلامت ارایه گردید.
وی افزود: در دوره جدید هدف، ارتقای بیشتر و عمق بخشیدن به مباحث می باشد و مباحث عملی بیشتر از مباحث تئوری مد نظر قرار خواهد گرفت.
دکتر یوسفی نیز هدف از برگزاری دوره آموزش خبرنگاران را بدست آوردن شناخت کافی از ابعاد و جنبه های مختلف نظام سلامت عنوان نمود و تصریح کرد: اگر خبرنگاران نسبت به حوزه سلامت احاطه لازم را داشته باشند سؤالات آنها از کیفیت و علم بالاتری برخوردار و طبیعتا مطالب ارزشمندتری را نیز به دست مردم خواهند رساند.
در ادامه نشست دکتر شتابی معاون درمان دانشگاه نیز طی سخنانی، ترویج زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین، حضور پزشکان در مناطق محروم، کاهش پرداختی توسط بیماران، ارتقا و استانداردسازی ویزیت در کلینیک های ویژه و ارتقای هتلینگ بیمارستان ها را از جمله اقدامات معاونت درمان در طول سه سال اجرای برنامه تحول عنوان کرد.
وی همچنین ادامه داد: این معاونت در طول سه سال گذشته برنامه های جانبی دیگری نیز در راستای ارائه خدمات سلامت به مردم اجرا نموده است که می توان به خرید تجهیزات سرپایی در بیمارستان ها، توسعه بخش های ویژه NICU، ICU و ICU، توسعه تخت های بیمارستانی، ناوگان پیش بیمارستانی، کلینیک ویژه ها و همچنین بخش ها و تخت های شیمی درمانی اشاره نمود.
دکتر خدیوی معاون بهداشتی دانشگاه نیز سخنران دیگر این مراسم بود که هدف شعار امسال هفته سلامت را کاهش افسردگی و افزایش کیفیت زندگی شهروندان عنوان نمود و در ادامه درخصوص عناوین هفته سلامت و برنامه های آن مطالبی بیان کرد.
گفتنی است در ادامه نشست، جلسه پرسش و پاسخ اصحاب رسانه و مسئولین دانشگاه برگزار گردید.