برگزاری دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در تالار زیتون مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با حضور رئیس دانشگاه، قائم مقام رئیس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع، فرهنگی و دانشجویی و آموزشی و مدیر مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد.

دکتر اصغری رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت قائم(عج) به شرکت‌کنندگان و صاحبان فرآیند‌های آموزشی، در خصوص جایگاه مراکز توسعه در دانشگاه‌های علوم پزشکی، اهمیت ارتقاء آموزش با بسته‌های تحول و نوآوری وزارت متبوع و اهمیت این جشنوراه سخنرانی نمود.

در ادامه معاونین آموزشی، توسعه مدیریت و منابع و فرهنگی و دانشجویی و مدیر مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ضمن ارائه گزارش فرآیندهای اجرایی دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در خصوص روند فرآیندهای آموزشی طی ۱۰ سال برگزاری جشنواره آموزشی شهید مطهری و همچنین برگزاری هفته آموزش در دانشگاه و دانشکده‌ها ارائه نمودند.

در ادامه این مراسم ضمن ارائه ۶ فرآیند برتر توسط مجریان آنها از ۶ فرآیند برتر دانشگاهی، ۷ فرآیند برگزیده دانشگاهی و همچنین مسئولین دفاتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده‌ها تقدیر به عمل آمد.