بازدید رئیس دانشگاه اینچئون کره و هیات همراه از دانشگاه

رئیس دانشگاه اینچئون کره که به همراه رئیس جمهور آن کشور به ایران سفره کرده بود، با حضور در اصفهان ضمن ملاقات با مسئولین دانشگاه،‌ از تعدای از بیمارستان های اصفهان بازدید و یک تفاهمنامه همکاری نیز بین دو دانشگاه امضا شد.

دکتر کیم رئیس دانشگاه اینچئون کره که به همراه رئیس هیات مدیره یکی از شرکت های بزرگ تولید تجهیزات و مراقبت های پزشکی و مدیر یکی از شرکت های مطرح کره در زمینه نرم افزارهای مدیریت اطلاعات بیمارستانی به اصفهان سفر کرده بود، از مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی سیدالهشدا(ع)، بیمارستان خصوصی میلاد و دانشکده پزشکی بازدید و با رئیس دانشگاه نیز ملاقات نمود.

در بازدید از مجتمع  آموزشی پژوهشی درمانی حضرت سیدالهشدا(ع)، ضمن بازدید از بخش ھای مختلف مجتمع، در جلسه ای با رئیس و مسئولین بیمارستان، تجهیزات مورد نیاز بررسی و تفاهماتی در این زمینه ایجاد شد.

در بازدید از بیمارستان میلاد به عنوان یکی از بیمارستان های بخش خصوصی در اصفهان،‌ راه کارهای همکاری های دوجانبه بررسی شد.

در بازدید از دانشکده پزشکی و ملاقات با رئیس دانشکده، راه کارهای همکاری های علمی و پژوهشی و تبادل دانشجو و ارائه بورس تحصیلی مورد بررسی قرار گرفت.

در ملاقات رئیس دانشگاه اینچئون کره و هیات همراه  با رئیس دانشگاه، تفاهمنامه همکاری بین دو طرف در زمینه ارائه خدمات به بیماران سرطانی، افزایش فضاها و تجهیزات بیمارستانی و تشویق سرمایه گذاران کشور کره به سرمایه گذاری در حوزه سلامت اصفهان امضا شد.