بازدیدهای سرپرست دانشگاه از روند ارائه خدمت در حوزه درمان:

روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه، سرپرست دانشگاه از ستاد معاونت درمان بازدید نمود و ضمن شرکت در شورای مدیران، گزارش عملکرد حوزه مدیریت های مختلف معاونت درمان توسط  معاون و مدیران درمان طرح و چالش های مرتبط مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر چنگیز در ادامه در ستاد هدایت و مرکز پایش مراقبت های پزشکی معاونت درمان حاضر و از روند ارائه خدمات و مداخلات نظارتی تیم MCMC و سیستم مانیتورینگ اورژانس های مراکز درمانی و سامانه اعزام الکترونیکی بازدید و از آن بعنوان یک تجربه موفق کشوری یاد کرد.

سرپرست دانشگاه همچنین بازدید شبانه ای به همراه خانم تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، از مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) داشتند.

در این بازدید که پنجشنبه شب انجام شد، با بازدید از اورژانس و سایر بخش های آن بیمارستان، روند ارائه خدمت و چالش های آن مورد ارزیابی قرار گرفت.

خانم دکتر چنگیز همپنین بازدیدی از بیمارستان در آستانه افتتاح منظریه خمینی شهر داشت.

این بازدید که صبح روز جمعه ۱۰ شهریورماه همزمان با عید قربان انجام شد در راستای حصول اطمینان از آمادگی کامل آن بیمارستان در پذیرش بیمار در آینده ای بسیار نزدیک صورت گرفت.

خانم دکتر چنگیز در این بازدید که معاون توسعه مدیریت و منابع نیز حضور داشت، از تلاش های تیم مدیریتی بیمارستان در راستای تجهیز و رفع نواقص بیمارستان تقدیر نمود.

بازدید از اورژانس جدید مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی و نحوه ارئه خدمت در این مرکز از دیگر بازدید های سرپرست دانشگاه در روز عید قربان بود.