افتتاح تالار دکتر عباس ادیب با حضور وزیر محترم بهداشت

صبح روز شنبه ۷ شهریورماه، آقای دکتر قاضی زاده هاشمی با حضور در دانشکده پزشکی، ضمن افتتاح تالار دکتر عباس ادیب و بازدید از طرح های عمرانی دانشکده، در نشست مسئولین دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی و اساتید و فرهیختگان دانشکده شرکت نمود.

تالار دکتر عباس ادیب با مساحتی بالغ بر ۱۵۰ مترمربع  و به نام دکتر ادیب از پایه گزاران تاسیس دانشکده پزشکی نامگذاری شده است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از افتتاح تالار دکتر عباس ادیب با حضور این استاد فرهیخته، از قسمت های مختلف دانشکده پزشکی بازدید نمود.

در ادامه آقای دکتر هاشمی در تالار دکتر حکمی و در جمع مسئولین دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی و اساتید و فرهیختگان دانشکده پزشکی حاضر شد.

در ابتدای این نشست دکتر صبری رییس دانشکده با ارائه گزارش مبسوطی از تاریخچه دانشکده، از طرح های عمرانی انجام شده در طول یکسال گذشته و کاستی ها و مشکلات موجود در این راه سخنرانی نمود.

وی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به کمبود فضای فیزیکی، قدیمی بودن ساختمان دانشکده، کمبود اعضای هیات علمی در چارت سازمانی، توسعه رشته های تخصصی و فوق تخصصی، مشکلات معیشتی کارکنان و ... را از مشکلات فرا روی دانشکده خواند.

سپس دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت، ابتدا با ابلاغ سلام آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم خدمت اساتید و حضار محترم، از اقدامات عمرانی انجام شده در دانشکده پزشکی اصفهان از رئیس دانشکده پزشکی و دست اندرکاران این امر تقدیر و تشکر نمود.

ایشان با اشاره به اینکه سر منشاء همه امور، اصلاحات در دانشگاه هــا می باشد از اقدامات عمرانی انجام شده در دانشکده پزشکی اصفهان حمایت نمود و از رئیس دانشکده درخواست کردند همچنان دلگرم و استوار به کار خویش ادامه دهند.

وزیر بهداشت با اشاره به فکر ساخت یک فضای جدید و نو برای دانشکده پزشکی، به مسئولین دانشگاه در خصوص حمایت در این امر خطیر تاکید نمود.

در ادامه مراسم، زندگی نامه استاد مرحوم دکتر حکمی از بنیان گذاران دانشکده پزشکی رونمایی شد.

در پایان این مراسم مقام عالی وزارت و مسئولین دانشگاه از پیشکسوتان و افراد کوشا در پیشبرد اهداف آموزشی دانشکده پزشکی و همچنین دکتر عباس ادیب بعنوان طراح و یکی از پایه گزاران تاسیس دانشکده پزشکی تقدیر و تجلیل بعمل آمد.