اعلام آمادگی استاندار اصفهان در حمایت از مجمع خیرین برای تکمیل بیمارستان ساعی خمینی شهر

در راستای بازدید اخیر دکتر رسول زرگرپور از بیمارستان خیرساز ساعی خمینی شهر، جلسه بررسی مسائل و مشکلات این بیمارستان با حضور استاندار اصفهان و مسئولین مربوطه برگزار گردید.

استاندار اصفهان در این جلسه، با اشاره به اینکه تعداد بیمارستان های خیرساز در استان اصفهان زیاد است، اظهار داشت: با توجه به تراکم جمعیت بالا در شهرستان خمینی شهر، ساخت بیمارستان حائز اهمیت بوده است.

دکتر رسول زرگرپور ادامه داد: در ساخت بیمارستان ساعی، همه مردم خمینی شهر مشارکت داشته اند و به همین دلیل این بیمارستان را از خود می دانند.

استاندار اصفهان با بیان اینکه باید از خمینی شهری های ساکن در دیگر شهرها که بضاعت مالی خوبی دارند نیز برای ساخت این بیمارستان کمک گرفت، افزود: برخی از خیرین اعلام می کنند که در صورت مساعدت اداره مالیات و بخشش مالیاتی، می توانند به تکمیل این بیمارستان کمک کنند.

وی با اشاره به ماده ۱۷۲ قانون مالیات های مستقیم، اظهار داشت: براساس این قانون اگر شخصی حقیقی و یا حقوقی بخواهد برای ساخت بیمارستان، نوسازی مدارس، بهزیستی، دانشگاه ها و ... کمک نماید، این کمک ها از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال پرداخت منبعی که مودی انتخاب خواهد کرد کسر می گردد.

دکتر زرگرپور اضافه کرد: جرائم مالیاتی مودیانی هم که در این رابطه همکاری داشته باشند بخشیده خواهد شد و از درآمد مشمول مالیات کسر می شود و هر گونه دیرکرد نیز قابل بخشش است.

استاندار اصفهان در ادامه به نحوه اداره بیمارستان اشاره کرد و افزود: خیرین صرفا ساخت بیمارستان را بر عهده دارند و تجهیز آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود و دانشگاه باید تجهیزات آن را در زمان تکمیل ساخت فراهم نماید و در این رابطه باید تفاهمنامه ای بین هیأت امنای بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی منعقد شود.

استاندار اصفهان از اعلام آمادگی استان برای حمایت از مجمع خیرین و اجرای دستوالعمل های مالیاتی در ارتباط با خیرین خبر داد و افزود: ساخت این بیمارستانی کار خیری است و باید از هر ظرفیتی برای تکمیل آن استفاده نمود.