آمادگی مراکز درمانی و اورژانس استان برای پذیرش مصدومان سایر استان ها

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص زلزله دیشب گفت: مراکز آموزشی و درمانی و اورژانس استان برای کمک به کلیه آسیب دیدگان و حتّی سایر استان ها آمادگی کامل دارد و خدمات لازم را به این مراجعان ارائه خواهد کرد.

دکتر کیانوش جهانپور درباره وقوع زلزله در برخی مناطق استان نیز گفت: با توجه به زلزله ای که در این استان احساس شد، به طور قطع حساسیت مسئولان دستگاه های امدادی را بیشتر کرد.

دکتر جهانپور افزود: در سطح استان، کلیه پایگاه های اورژانس در حالت آماده باش کامل هستند و در این خصوص آمادگی لازم در پرسنل اورژانس وجود دارد.

وی ادامه داد: برای تقویت امداد رسانی در استان های مرزی، اتوبوس آمبولانس و آمبولانس های مرکز اورژانس استان به استان کرمانشاه اعزام شدند.

دکتر جهانپور خاطر نشان کرد: با توجه به این که زلزله یک حادثه ناخواسته است می تواند اثرات روانی فراوانی را برای افراد به وجود آورد که در این جا حفظ بهداشت روانی و آرامش دادن به خانواده ها بسیار مهم است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین گفت: کودکان در سنی هستند که در معرض خطر جدی آسیب های روانی زلزله قرار دارند و باید والدین به خوبی ضمن حفظ جان فرزندان خود، سلامت روان آن ها را هم تأمین کنند تا در روزهای آینده دچار عوارض خاصی نشوند.

در پایان دکتر جهانپور مردم را به حفظ آرامش و منع نشر شایعات در فضای مجازی توصیه نمود.