آغاز اکران فیلم "قهرمانان کوچک" در سینماهای کشور/ ورود هنرمندان به عرصه سلامت کودکان در اصفهان

بمناسبت فرا رسیدن هفته جهانی کودک و در راستای حمایت و توسعه مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)، فیلم "قهرمانان کوچک"، چهارشنبه ۱۲مهرماه ۹۶، همزمان با سراسر کشور در سینمای اصفهان و شهرستان ها اکران شد.

رییس مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) در آیین آغاز اکران این فیلم  در تالار اجتماعات مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) و در جمع مدیران روابط عمومی سازمان ها ،نهاد ها وموسسه های استان گفت : هنرمندان و دست اندرکاران فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» به یاری کودکان بیمار در توسعه مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع) می آیند و نیمی از درآمد حاصل از فروش بلیط ها را در راستای حمایت و توسعه بیمارستان اختصاص خواهند داد.

دکتر معمارزاده افزود: همچنین طرح "خرید یک بلیط سینما از این فیلم مساوی با هدیه یک آجر برای ساخت بیمارستان کودکان امام حسین(ع)"  ویژه این فیلم در نظر گرفته شده که شهروندان گرامی ضمن مشاهده فیلم به بیمارستان کودکان نیز مساعدت می نمایند.

رئیس مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع) در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از باارزش ترین فعالیت ها در بخش سلامت، سرمایه گذاری در بخش سلامت کودکان است تا کودکان سالم بتوانند آینده سازان کشور باشند و معتقدیم کودک سالم، خانواده سالم و کشور سالم به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: از شش سال پیش با کمک واقفین، این مرکز آموزشی درمانی کودکان به عنوان پناهگاهی برای کودکان بیمار شکل گرفت و در حال حاضر بیماران از همه استان های کشور در این مرکز تحت مداوا قرار می گیرند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه نیزبیان نمود : متاسفانه سینمای کودک در کشور ما غریب بوده و در دو سه دهه اخیر نیز، علیرغم رشد در بخش هنر و سینما، سینمای کودک با فراز و فرود و حتی افول همراه بوده است.

دکتر کیانوش جهانپور افزود: امید است همراهی دست اندرکاران فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» با مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع)، فتح بابی برای رشد روزافزون سینمای کودک در کشور باشد و اصفهان هم خانه سینمای کودک و نوجوان قرار گیرد و با رویکردی اجتماعی و مشارکتی، از برکات هنر هفتم برای حوزه سلامت کودکان بهره مناسب گرفته شود.

گفتنی است این فیلم که اولین فیلم رزمی و کمدی سینمای ایران با محوریت حمایت از کالای ایرانی، ویژه گروه سنی کودک و نوجوان و دارای نامه حمایت از آموزش و پرورش می باشد، موفق گردیده پروانه زرین سی امین جشنواره فیلم کودک و نوجوان از نگاه داوران را کسب نماید.

در این فیلم ۹۵ دقیقه ای که حسین قناعت آن را نوشته و کارگردانی کرده و بیتا منصوری تهیه کننده آن است، برزو ارجمند، بیژن بنفشه خواه، شهرام قائدی، آناهیتا همتی، بهنوش بختیاری و جمعی دیگر از بازیگران و کودکان به ایفای نقش پرداخته اند.