اخبار حضور وزیر بهداشت در اصفهان(شهریور ۹۴)

بازدید وزیر بهداشت از شهرستان های نجف آباد و نطنز

شنبه ۷ شهریورماه و در دومین روز از سفر مقام عالی وزارت به استان، آقای دکتر هاشمی با حضور در شهرستان های نجف آباد و نطنز ضمن بازدید از بیمارستان های آن شهرستان ها، کلنگ احداث اورژانس و درمانگاه بیمارستان شهید منتظری نجف آباد توسط ایشان به زمین زده شد.

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان های امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان و شهدای لنجان

وزیر بهداشت در دومین روز سفر خود به استان اصفهان، به شهرستان های گلپایگان و لنجان رفت و از بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان و بیمارستان شهدای لنجان بازدید نمود.

افتتاح تالار دکتر عباس ادیب با حضور وزیر محترم بهداشت

صبح روز شنبه ۷ شهریورماه، آقای دکتر قاضی زاده هاشمی با حضور در دانشکده پزشکی، ضمن افتتاح تالار دکتر عباس ادیب و بازدید از طرح های عمرانی دانشکده، در نشست مسئولین دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی و اساتید و فرهیختگان دانشکده شرکت نمود.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز با حضور رییس دستگاه دیپلماسی کشور و وزیر بهداشت

مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز جمعه شب مورخ ۶ شهریورماه، با حضور وزیر بهداشت و رییس سازمان نظام پزشکی کشور و مهمان ویژه این مراسم آقای دکتر ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در سالن شهید موحدی دانشگاه برگزار شد.

حضور وزیر محترم بهداشت در اصفهان و بازدید از ۲ مرکز آموزشی درمانی در بدو ورود به استان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که عصر روز جمعه ۶ شهریورماه وارد اصفهان شده است، در اولین برنامه سفره ۲ روزه خود به استان، از مراکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و شهید بهشتی بازدید نمود.

اشتراک در RSS - اخبار حضور وزیر بهداشت در اصفهان(شهریور 94)