۲ رویداد مهم در حوزه دانشکده دندانپزشکی؛ مقارن با عید مبعث رسول اکرم(ص)

پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، مقارن با عید مبعث رسول اکرم(ص)، جشن نکوداشت چهلمین سالگرد تاسیس دانشکده دندانپزشکی برگزار و طی مراسمی کلنگ طرح توسعه آن دانشکده به زمین زده شد.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما

چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، در مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما که با حضور وزیر بهدشت، رئیس سازمان نظام پزشکی و جمعی از مسئولین، اعضای هیات علمی و کارشناسان حوزه مامایی برگزار شد، از برترین های مامایی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه های درمانی ، بهداشتی و آموزشی تجلیل شد.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۲  نفر مورد تایید قرار گرفت.

پیام رییس دانشگاه به مناسبت کسب رتبه اول در توسعه کیفی آموزش علوم پزشکی

رئیس دانشگاه در پیامی، کسب رتبه اول کشوری در عرصه توسعه کیفی آموزش علوم پزشکی در دومین ارزیابی آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را تبریک و از زحمات تلاش گران عرصه آموزش دانشگاه تقدیر و تشکر نمود.

ناگفته هاي طرح تحول نظام سلامت

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ دومین سالروز آغاز «طرح تحول نظام سلامت»، بزرگ‌ترین طرح دولت یازدهم در حوزه خدمات اجتماعی است. از این رو آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت، در یادداشتی به مرور تحولات ۲ سال اخیر و قبل از اجرای این طرح عظیم ملی پرداخت.

پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز ماما

وزیر بهداشت در پیام تبریک خود به مناسبت روز ماما، ماماها را بازوان توانمند طرح تحول سلامت برشمرد و بر لزوم توانمندسازی مامایی در کشور تاکید کرد.

افتتاح پروژه های عمرانی بیمارستان شهدای لنجان با حضور معاون درمان وزارت بهداشت

سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه، چندین پروژه عمرانی بیمارستان شهدای لنجان با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال شامل اورژانس جدید، بازسازی بخش داخلی جراحی مردان و بلوک زایمانی آن بیمارستان با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان افتتاح شد.

افتتاح بیمارستان ۳۲ تختخوابی بوعلی شهرستان چادگان با حضور معاون درمان وزارت بهداشت

سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه، بیمارستان ۳۲ تختخوابی بوعلی شهرستان چادگان با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان، فرماندار و مسئولین شهرستان چادگان افتتاح و به بهره برداری رسید.

برگزاری دومین جلسه کار گروه سلول های بنیادی استان

دومین جلسه کار گروه سلول های بنیادی استان با حضور استاندار اصفهان، رئیس دانشگاه، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان و جمعی از محققین حوزه علوم سلولهای بنیادی از دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، صنعتی اصفهان و پژوهشکده رویان برگزار شد.

برپایی ایستگاه های سلامت زنان و خدمات مامایی

به مناسبت روز جهانی ماما و با همکاری معاونت های درمان و بهداشتی و دانشکده پرستاری و مامایی، با هدف آشناسازي عموم جامعه با نقش ماما در ارتقاي سلامت جامعه و خانواده ها، دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ايستگاههاي مشاوره سلامت زنان و خدمات مامايي در سه منطقه شهر اصفهان( سي و سه پل، پل بزرگمهر و پارك شهيد رجايي) برپا گرديد.

صفحه‌ها