برگزاری چهاردهمین همایش پیاده روی خانوادگی کاروان نشاط و سلامتی

صبح جمعه ۷ خرداد، چهاردهمین همایش پیاده روی خانوادگی کاروان نشاط و سلامتی با حضور اساتید، کارکنان و خانواده هایشان از محل تالار دکتر شریعتی دانشگاه تا زمین چمن دانشوران تربیت بدنی برگزار گردید.

افتتاح مرکز سلامت جامعه ملک شهرستان نجف آباد

پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، مرکز سلامت جامعه خیر ساز ملک در شهرستان نجف آباد افتتاح و کلنگ احداث آزمایشگاه مرکزی و پلی کلینیک تخصصی بهداشت آن شهرستان نیز به زمین زده شد.

برگزاری مراسم جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه

پنجشنبه ۶ خرداد ماه، مراسم جشن ازدواج دانشجویی با حضور ۲۰۰ زوج دانشجو و رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه در تالار دکتر شریعتی برگزار شد.

جوابیه روابط عمومی دانشگاه در خصوص درج خبری مبنی بر "تکرار یک حادثه پزشکی"

پس از دریافت گزارش از یکی از بیمارستان‌های تابعه در خصوص عوارض سزارین و ایجاد جراحت مختصر در صورت نوزاد، موضوع توسط مراجع قانونی در حال بررسی و رسیدگی است.

نشست رئیس آکادمی علوم پاکستان با مسئولین دانشگاه

چهارشنبه ۵ خرداد ماه، رئیس آکادمی علوم پاکستان با حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با مسئولین دانشگاه دیدار و در رابطه با همکاری های دوجانبه بحث و تبادل نظر شد.

افتتاح ۲ پروژه مهم در شهرستان لنجان

چهارشنبه ۵ خردادماه، ۲ پروژه مهم عمرانی در شهرستان لنجان شامل ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان و مرکز سلامت جامعه شماره ۲ زرین شهر، طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی، مسئولین شهرستان و شبکه لنجان افتتاح شد.

سخنرانی ملی وزیر بهداشت در شصت و نهمین مجمع جهانی بهداشت

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سخنرانی خود در شصت و نهمین مجمع جهانی بهداشت در ژنو، با اشاره به ابعاد دستور سال ۲۰۳۰ در مورد توسعه پایدار، نقش شهروندان را در جلوگیری از مشکلاتی مثل تروریسم و خشونت علیه زنان و کودکان ضروری دانست.

جلسه مشترک ستاد برنامه و ستاد پایش برنامه عملیاتی

دوشنبه ۳ خرداد ماه، جلسه مشترک ستاد برنامه و ستاد پایش برنامه عملیاتی با حضور ریاست دانشگاه، هیات رییسه و سایر اعضا در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

کسب رتبه "پیشتاز در عملکرد" توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

با اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و در دومین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد در آن حوزه، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ارزیابی سال ۱۳۹۴ موفق به کسب رتبه "پیشتاز در عملکرد" شده است.

افتتاح مرکز سلامت جامعه خیرساز قائمیه شهرستان شهرضا

شنبه ۱خرداد ماه، در آستانه میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین استان، مرکز سلامت جامعه خیرساز قائمیه شهرضا که توسط خیر محترم آقای حاج حسینعلی اباذری احداث شده است، افتتاح گردید.

صفحه‌ها