آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

صبح روز جمعه ۸ خرداد ماه، آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور بیش از ۳۷۰۰ نفر داوطب برگزار شد. همچنین رییس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع با حضور در محل حوزه های امتحانی، از روند برگزاری آزمون بازدید نمودند.

افتتاح مرکز بهداشتی درمانی خیر ساز حاج حیدر علی جعفریان شهر گز

پنجشنبه ۷ خرداد ماه، طی مراسمی با حضور استاندار اصفهان، رییس دانشگاه، نماینده مردم شهرستان های شاهین، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گز و مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه، مرکز بهداشتی درمانی خیر ساز حاج حیدر علی جعفریان شهر گز افتتاح گردید.

برگزاری اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

پنج‌شنبه ۷ خردادماه، اجلاس ۲ روزه معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تیم کارشناسی وزارت متبوع، رییس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، آغاز بکار کرد.

برگزاری هجدهمین مراسم جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

پنج شنبه ۷ خردادماه، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هجدهمین جشن ازدواج دانشجویی ویژه ۱۹۰ زوج‌ دانشجودر تالار دکتر علی شریعتی دانشگاه برگزار گردید.

اسامی ۱۰ نفر برتر آزمون دستیاری اعلام شد

مرکز سنجش آموزش پزشکی، اسامی ۱۰ نفر برتر چهل و دومین آزمون دستیاری را اعلام کرد.

وزير بهداشت در اجلاس مديران روابط عمومي دانشگاهها: روزانه دو ساعت براي حوزه روابط عمومي وقت مي گذارم

دكتر سيدحسن هاشمي در اجلاس مديران روابط عموي دانشگاههاي علوم پزشكي كشور، سازمان‌هاي تابعه و مسئولين روابط عمومي معاونت هاي ستاد مركزي گفت: دانشگاههايي كه به بخش روابط عمومي توجه دارند مديران هوشمندي دارند.

سالانه ۶۵ هزار نفر در کشور بر اثر مصرف سیگار فوت می کنند/افزایش قیمت؛ راهکاری برای کاهش مصرف سیگار

دکتر علی اکبر سیاری در نشست خبری هفته بدون دخانیات بابیان این که سالانه حدود ۶۵ میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می شود، گفت: سالانه ۶۵ هزار نفر به علت استعمال دخانیات فوت می کنند، که ۵۰ درصد علت مرگ ها مربوط به استفاده از سیگار است.

افتتاح بخش جدید همودیالیز و درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان فریدونشهر

در راستای اجرای برنامه ارتقای هتلینگ طرح تحول نظام سلامت،‌ یکشنبه ۳ خرداد ماه، طی مراسمی بخش جدید همودیالیز و درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان فریدونشهر با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین آن شهرستان افتتاح شد.

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه

یکشنبه سوم خردادماه، همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، مراسمی به منظور گرامیداشت این روز با حضور جمعی از مسئولین، ایثارگران و کارکنان دانشگاه در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

صفحه‌ها

فرم تماس