برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۹ تیر ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۳ نفر مورد تایید قرار گرفت.

بازدید از بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا و دیدار با نماینده مردم آن شهرستان در مجلس شورای اسلامی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن بازدید از پروژه توسعه ۷۵۰۰ متری بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرضا، ‌با نماینده مردم آن شهرستان در مجلس شورای اسلامی دیدار نمود.

بررسی مشکلات و نیازهای حوزه بهداشت و درمان بخش زواره

معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان  در عصر روز دوشنبه  ۷ تیرماه، همزمان با سالروز شهادت حضرت علی(ع)، با حضور در بخش زواره، ضمن دیدار با نماینده مردم شهرستان اردستان در مجلس شورای اسلامی، مشکلات و نیازهای حوزه بهداشت و درمان آن بخش را بررسی نمودند.

بازدید جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه از مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت سیدالشهدا(ع)

دوشنبه ۷ خرداد ماه، همزمان با سالروز شهادت حضرت علی(ع)، دکتر اصغری رئیس دانشگاه، دکتر عابدی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه از مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت سیدالشهدا(ع) بازدید نمودند.

بازدید نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران از بسته خدمتی Ira PEN

"دکتر ثمین صدیقی" نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران از روند اجرای برنامه بسته خدمات بیماریهای غیر واگیر درکشور "Ira PEN" که در شهرستان شهرضا به صورت پایلوت در حال اجراست بازدید نمود.

تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دستگاه برتر در امر مبارزه با مواد مخدر در استان

توسط دکتر زرگرپور استاندار محترم اصفهان از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دستگاه برتر در امر مبارزه با مواد مخدر در سطح استان تقدیر شد.

افتتاح بخش ام آر آی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی

با افتتاح بخش ام آر آی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی، سومین مرکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به یکی از پیشرفته ترین روش های تصویربرداری پزشکی(MRI) تجهیز گردید.

افتتاح مرکز سلامت جامعه شهید طباطبایی طرقرود شهرستان نطنز

پنجشنبه ۳ تیرماه، ساختمان خیرساز مرکز سلامت شهری و روستایی شهید طباطبایی شهر طرقرود در شهرستان نطنز که توسط خیرین محترم برادران حیدری ساخته شده است، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین آن شهرستان افتتاح گردید.

نتايج رتبه‌بندي ماه می ۲۰۱۶ دانشمندان برتر پراستناد دانشگاه‌های جهان اعلام شد

با اعلام نتایج رتبه‌بندی ماه می ۲۰۱۶، Essential Science Indicators که در آن دانشمندان برتر پراستناد دانشگاه‌های جهان معرفی می شوند، دکتر رویا کلیشادی،‌ دکتر لیلا آزادبخت، دکتر ژاله ورشوساز و دکتر احمد اسماعیل زاده از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گروه یک درصد دانشمندان پراستناد دنیا قرار دارند.

آغاز به کار بانک سلول های بنیادی و نخستین بخش پیوند مغز استخوان در استان

دوشنبه ۳۱ خرداد ماه طی مراسمی با حضور جمعی از اصحاب رسانه، بانک سلول های بنیادی و نخستین بخش پیوند مغز استخوان در استان در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت سیدالشهدا(ع) راه اندازی شد.

صفحه‌ها