اخبار

ملاقات اعضای کمیسیون بهداشت و درمان پارلمان اسپانیا با رییس دانشگاه و رییس دانشکده پزشکی

دوشنبه ۹ شهریورماه، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان پارلمان اسپانیا که به اصفهان سفر کرده اند با رییس دانشگاه و رییس دانشکده پزشکی دیدار نمودند.

افتتاح پروژه های عمرانی و تجهیزاتی در واحدهای تابعه در هفته دولت

به مناسبت هفته دولت، پروژه های عمرانی و تجهیزاتی مختلفی در واحدهای تابعه دانشگاه از جمله بیمارستان های فارابی و شهید رجایی دارن، شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان  و اولین ساختمان پایگاه اورژانس شهرستان بوئین میاندشت افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

تشکیل جلسه قطب ۷ کشوری دانشگاه های علوم پزشکی

یکشنبه ۸ شهریورماه، جلسه قطب ۷ کشوری دانشگاه های علوم پزشکی با حضور روسا و معاونین درمان، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع آن دانشگاه ها به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد تشکیل شد.

بازدید از بیمارستان حشمتیه نائین و مراکز شبانه روزی شهرهای تودشک و کوهپایه

شنبه شب مورخ ۷ شهریورماه، رئیس دانشگاه و معاونین درمان و غذا و دارو در مسیر سفر به استان یزد جهت شرکت در جلسه قطب ۷ کشوری برنامه تحول نظام سلامت، از مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی کوهپایه و تودشک و بیمارستان حشمتیه نائین بازدید نمودند.

بازدید وزیر بهداشت از شهرستان های نجف آباد و نطنز

شنبه ۷ شهریورماه و در دومین روز از سفر مقام عالی وزارت به استان، آقای دکتر هاشمی با حضور در شهرستان های نجف آباد و نطنز ضمن بازدید از بیمارستان های آن شهرستان ها، کلنگ احداث اورژانس و درمانگاه بیمارستان شهید منتظری نجف آباد توسط ایشان به زمین زده شد.

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان های امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان و شهدای لنجان

وزیر بهداشت در دومین روز سفر خود به استان اصفهان، به شهرستان های گلپایگان و لنجان رفت و از بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان و بیمارستان شهدای لنجان بازدید نمود.

افتتاح تالار دکتر عباس ادیب با حضور وزیر محترم بهداشت

صبح روز شنبه ۷ شهریورماه، آقای دکتر قاضی زاده هاشمی با حضور در دانشکده پزشکی، ضمن افتتاح تالار دکتر عباس ادیب و بازدید از طرح های عمرانی دانشکده، در نشست مسئولین دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی و اساتید و فرهیختگان دانشکده شرکت نمود.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز با حضور رییس دستگاه دیپلماسی کشور و وزیر بهداشت

مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز جمعه شب مورخ ۶ شهریورماه، با حضور وزیر بهداشت و رییس سازمان نظام پزشکی کشور و مهمان ویژه این مراسم آقای دکتر ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در سالن شهید موحدی دانشگاه برگزار شد.

حضور وزیر محترم بهداشت در اصفهان و بازدید از ۲ مرکز آموزشی درمانی در بدو ورود به استان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که عصر روز جمعه ۶ شهریورماه وارد اصفهان شده است، در اولین برنامه سفره ۲ روزه خود به استان، از مراکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و شهید بهشتی بازدید نمود.

بهره برداری از پروژه های بازسازی و تجهیز اتاق های عمل و ارتقاء هتلینگ بیمارستان عیسی بن مریم(ع) در هفته دولت

همزمان با خجسته میلاد حضرت امام رضا(ع) و هفته دولت، طی مراسمی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، بهره برداری از پروژه های بازسازی و تجهیز اتاق های عمل و ارتقاء هتلینگ در بیمارستان عیسی بن مریم(ع) آغاز و افتتاح گردید.

صفحه‌ها

فرم تماس