برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۷ مرداد ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، معاون آموزشی و سایر اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۳ نفر مورد تایید قرار گرفت.

اسامی بیمارستانهای برتر کشور در زمینه ارتقای سلامت مادر و نوزاد

اسامی بیمارستانهای برتر کشور در زمینه ارتقای سلامت مادر و نوزاد که در همایش تقدیر از مجریان برتر ارتقای سلامت مادر و نوزاد، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آنها تقدیر شد، اعلام گردید.

كسب عناوين برتر در همايش تقدير از مجريان برتر ارتقاي سلامت مادر و نوزاد

در همايش تقدير از مجريان برتر ارتقاي سلامت مادر و نوزاد كه روز دوشنبه ٥ مرداد ماه با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، معاونين درمان و بهداشت، مشاور وزير در امور مامايي، رييس اداره مامايي و ساير مسوولين وزارت متبوع در سالن همايش هاي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار شد، از بيمارستانهاي برتر كشور در زمينه ترويج زايمان طبيعي و ارتقاي سلامت مادر و نوزاد تقدير بعمل آمد كه بيمارستانهاي امين و عيسي بن مريم(ع) به عنوان بيمارستانهاي برتر دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از سوي وزارت متبوع معرفي و تقدير گرديدند.

برگزاری سیزدهمین جلسه ستاد اجرایی برنامه جامع تحول حوزه بهداشت

شنبه ۳ مرداد ماه، سیزدهین جلسه ستاد اجرایی برنامه جامع تحول حوزه بهداشت با حضور رییس دانشگاه، معاون و مدیران حوزه معاونت بهداشت، معاونین درمان و غذا و دارو و سایر اعضا برگزار شد.

رییس جمهور در همایش سازمان های مردم نهاد در نظام سلامت:

رییس جمهوری در همایش سازمان های مردم نهاد در نظام سلامت، با تاکید بر اینکه "مردم راه را بهتر تشخیص می دهند و باید مجری خواست و اراده آنان باشیمتصریح کرد: جامعه متحد و امیدوار، ضرورت سلامت در ابعاد مختلف است و اگر ملت در صحنه بیاید ، در همه امور و از جمله سلامت عمومی پیروزیم.

وزير بهداشت در همايش ملي سازمان‌هاي مردم نهاد سلامت:

وزير بهداشت با قدرداني از حضور دكتر روحاني و وزراي حاضر و عالي‌ترين مقام بهداشتي جهان  و سازمان هاي مردم نهاد گفت: دولت حضور مردم را در بخش سلامت و ديگر بخش‌ها غنيمت مي‌شمارد.

بازدید رییس سازمان بهداشت جهانی از چگونگی اجرای برنامه تحول نظام سلامت

رییس سازمان بهداشت جهانی در جریان سفر خود به ایران علاوه بر ملاقات هایی با وزیر بهداشت و مقامات کشوری بازدیدهایی را نیز به منظور آشنایی با چگونگی اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور خواهد داشت.

وزیر بهداشت عنوان کرد: ضرورت نگاه متفاوت مجلس و دولت به تأمین نیروی انسانی در بخش سلامت

وزیر بهداشت یکی از مشکلات جدی وزارت بهداشت را کمبود نیروی انسانی دانست و گفت: در ماه های گذشته تلاش های ما در جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز به جز در بیمارستان های جدید موثر واقع نشده و در بخش اورژانس نیز با کمبود جدی نیروی انسانی روبرو هستیم.

وزیر بهداشت عنوان کرد: نسبت به مطالبات پرستاران بی تفاوت نیستیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نسبت به مطالبات پرستاران بی تفاوت نیستیم، تمام توانمان را برای احقاق حقوق آنان، استقرار عدالت و اجرای قانون به کار می گیریم با این حال از هر گونه انتقاد سازنده استقبال می کنیم.

برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه

پنجشنبه ۲۵ تیر ماه، ‌جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و اعضای هیات رئیسه برگزار گردید.

صفحه‌ها

فرم تماس