افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهدای جوی آباد

سه شنبه ۲ شهریورماه همزمان با آغاز هفته دولت، مرکز خدمات جامع سلامت شهدای جوی آباد شهرستان خمینی شهر با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع افتتاح شد.

افتتاح چند طرح عمرانی و تجهیزاتی در بیمارستان فاطمیه خوانسار

سه شنبه ۲ شهریورماه و در اولین روز از هفته دولت، چندین پروژه عمرانی و تجهیزاتی از جمله بخش ICU بیمارستان فاطمیه خوانسار با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه افتتاح شد.

حضور رییس دانشگاه در برنامه گفتگوی پزشکی سیب سیمای مرکز اصفهان

سه شنبه ۲ شهریورماه، رئیس دانشگاه در برنامه گفتگوی پزشکی سیب حاضر شد و به مناسبت هفته دولت، گزارشی از اقدامات انجام شده در مراکز درمانی و اجرای برنامه تحول نظام سلامت به مردم ارائه داد.

ارائه دستاوردها و عملکرد دانشگاه در حوزه های مختلف در نشست خبری و مطبوعاتی هفته دولت

سه شنبه ۲ شهریورماه همزمان با آغاز هفته دولت، نشست خبری و مطبوعاتی هیات رئیسه دانشگاه با خبرنگاران، پیرامون دستاوردها و اقدامات دانشگاه در حوزه های مختلف برگزار شد.

گزارش تصویری بزرگداشت روز پزشک در واحدهای تابعه

به مناسبت یکم شهریورماه؛ روز بزرگداشت مقام پزشک و تجلیل از زحمات جامعه پزشکی، در برخی از واحدهای تابعه دانشگاه از زحمات این عزیزان با اهدای گل تجلیل شد.

وزیر بهداشت به مناسبت یکم شهریورماه، روز پزشک طی یادداشتی فرارسیدن این روز را تبریک گفت

روز پزشک تنها روز یک گروه، یک صنف و یک حرفه نیست؛ روز پزشک، روزی نمادین برای حفاظت از سلامت مردم است و ارج نهادن به خدمات آنها که برای حفظ این نعمت الهی تلاش می‌کنند. آنها که زندگی، دانش و تجربه‌های گران‌قدر خویش را برای داشتن مردم و جامعه‌ای سالم‌تر به کار گرفته و می‌گیرند.

نشست معاون بهداشتی و روسای مراکز بهداشت شهر اصفهان با رئیس دانشگاه

شنبه ۳۰ مرداد ماه، در راستای راه اندازی مجمتع پایگاه های سلامت و تکمیل برنامه تحول حوزه بهداشت در کلانشهر اصفهان، نشستی با حضور رئیس دانشگاه، معاون و مدیران حوزه معاونت بهداشت و روسای مراکز بهداشت شماره ۱ و ۲ اصفهان برگزار شد.

سخنرانی رئیس دانشگاه در پیش از خطبه های نماز جمعه اصفهان

در آستانه زادروز شیخ الرئیس ابوعلی سینا و حکیم محمد بن زکریای رازی و روز پزشک و روز داروساز، رییس دانشگاه در پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اصفهان سخنرانی نمود.

اعلام جدول رده بندی دوازدهمین دوره مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان

با اعلام جدول رده بندی دوازدهمین دوره مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اختلاف بیش از ۱۰۰ امتیاز نسبت به تیم دوم، قهرمان بلامنازع این دوره از مسابقات شده است.

بازدید رئیس دانشگاه از ارائه خدمات سلامت در شهر سجزی و روستای زفره

پنجشنبه ۲۸ مرداد ماه، رئیس دانشگاه با حضور در شهر سجزی و روستای زفره از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شماره ۱ در این دو منطقه بازدید نمود.

صفحه‌ها