معاون درمان وزارت بهداشت: وجود ۱۶ هزار تخت بیمارستانی با قدمت بیشتر از ۵۰ سال

دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت در هشتمین همایش بین المللی مدیریت بیمارستانی  که روز دوشنبه ۴ مرداد برگزار شد، مشکلات بیمارستانهای کشور را تشریح و آمارهایی در این خصوص ارائه داد.

تشکیل شورای کلان منطقه هفت کشور

پنجشنبه ۳۱ تیرماه، شورای کلان منطقه هفت کشور با حضور دکتر اصغری رئیس شورا، روسای دانشگاه های علوم پزشکی یزد، کاشان و شهرکرد و سایر اعضا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.

تقدیر از تیم پیوند قلب مادر جوان در مرکز قلب شهید چمران

سه شنبه ۲۹ تیرماه طی مراسمی از تیم پیوند قلب و سایر بخش های درگیر در درمان مادر جوان اصفهانی که حدود ۲ هفته پیش در مرکز آموزشی درمانی قلب شهید چمران عمل پیوند قلب فوری شده بود،‌ در روز ترخیص بیمار و به درخواست خانواده وی تقدیر شد.

سخنگوی وزارت بهداشت در پانزدهمین نشست خبری با اصحاب رسانه:

دکتر ایرج حریرچی، قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت در پانزدهمین نشست خبری سخنگو که هر دو هفته یکباردر ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار می شود، از تشکیل ستادی در وزارت بهداشت برای تحقق اقتصاد مقاومتی خبر داد و افزودکتاب اقدامات وزارت بهداشت در  زمینه اقتصاد مقاومتی نیز به زودی منتشر می شود.

براي اولين بار در استان: انجام عمل جراحي درمان زخم ناحيه شكم به روش (Abdovac)

دكتر محسن كلاهدوزان فوق تخصص جراحي قفسه صدري و عضو هيئت علمي دانشگاه اعلام نمود: براي اولين بار در استان در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، عمل جراحي درمان زخم ناحيه شكم (Open Abdominal) به روش (Abdovac) با موفقيت انجام شد.

برگزاری بیست و هشتمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت

شنبه ۲۶ تیرماه، بیست و هشتمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رییس دانشگاه، معاونین و سایر اعضا برگزار شد.

پیام وزیر بهداشت به مناسبت سالگرد تصویب سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی

دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت تصویب سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی پیامی صادر کرد.

برگزاری همایش عفاف و حجاب در دانشگاه

چهارشنبه ۲۳ تیرماه، به مناسبت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، همایشی تحت همین عنوان به همت معاونت دانشجویی فرهنگی، روابط عمومی و واحد بسیج خواهران دانشگاه در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۲۳ تیر ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۲ نفر مورد تایید قرار گرفت.

معاون سازمان بهداشت جهانی اجرای برنامه ایراپن در شهرضا را مطلوب عنوان کرد

معاون بیماری های غیرواگیر و سلامت روان سازمان بهداشت جهانی، اجرای بسته خدمات بیماری های غیرواگیر "Ira PEN" که در شهرستان شهرضا به صورت پایلوت در حال اجراست را مطلوب ارزیابی نمود.

صفحه‌ها