نشست مشترک هیات امنای دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۷ کشور

سه شنبه ۱۱ خردادماه، در ادامه  نشست شورای هماهنگی منطقه ۷ دانشگاهها، جلسه هیات امنای مشترک دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد برگزار شد.

نشست شورای هماهنگی منطقه ۷ دانشگاه های علوم پزشکی

سه شنبه ۱۱ خرداد ماه، اولین  نشست شورای هماهنگی کلان منطقه ۷ امایشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با حضور استانداران و روسای دانشگاه های اصفهان، شهرکرد، یزد و کاشان، اعضای هیات امنا و مدیران امور رنامه ریزی و پایش این دانشگاه ها برگزار شد.

نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی دانشگاه با حضور مشاور عالی وزیر بهداشت

جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ریاست رییس دانشگاه و با حضور دکتر داود دانش جعفری، اقتصاددان و مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۹ خرداد ماه برگزار شد.

جلسه کمیته بهداشت و درمان مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

یکشنبه ۹ خرداد ماه، جلسه هماهنگی کمیته بهداشت و درمان مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور رییس دانشگاه و کلیه اعضا برگزار گردید.

برگزاری چهاردهمین همایش پیاده روی خانوادگی کاروان نشاط و سلامتی

صبح جمعه ۷ خرداد، چهاردهمین همایش پیاده روی خانوادگی کاروان نشاط و سلامتی با حضور اساتید، کارکنان و خانواده هایشان از محل تالار دکتر شریعتی دانشگاه تا زمین چمن دانشوران تربیت بدنی برگزار گردید.

افتتاح مرکز سلامت جامعه ملک شهرستان نجف آباد

پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، مرکز سلامت جامعه خیر ساز ملک در شهرستان نجف آباد افتتاح و کلنگ احداث آزمایشگاه مرکزی و پلی کلینیک تخصصی بهداشت آن شهرستان نیز به زمین زده شد.

برگزاری مراسم جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه

پنجشنبه ۶ خرداد ماه، مراسم جشن ازدواج دانشجویی با حضور ۲۰۰ زوج دانشجو و رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه در تالار دکتر شریعتی برگزار شد.

جوابیه روابط عمومی دانشگاه در خصوص درج خبری مبنی بر "تکرار یک حادثه پزشکی"

پس از دریافت گزارش از یکی از بیمارستان‌های تابعه در خصوص عوارض سزارین و ایجاد جراحت مختصر در صورت نوزاد، موضوع توسط مراجع قانونی در حال بررسی و رسیدگی است.

نشست رئیس آکادمی علوم پاکستان با مسئولین دانشگاه

چهارشنبه ۵ خرداد ماه، رئیس آکادمی علوم پاکستان با حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با مسئولین دانشگاه دیدار و در رابطه با همکاری های دوجانبه بحث و تبادل نظر شد.

افتتاح ۲ پروژه مهم در شهرستان لنجان

چهارشنبه ۵ خردادماه، ۲ پروژه مهم عمرانی در شهرستان لنجان شامل ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان و مرکز سلامت جامعه شماره ۲ زرین شهر، طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی، مسئولین شهرستان و شبکه لنجان افتتاح شد.

صفحه‌ها