نشست اعضای منتخب چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری شهر اصفهان با رییس دانشگاه

سه شنبه ۱۳ مرداد ماه، طی نشستی،‌ اعضای منتخب چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری شهر اصفهان با رییس دانشگاه دیدار نمودند.

بازدید رییس دانشگاه از برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانی بین‌المللی سلامت عمومی ایران به میزبانی دانشگاه

دوشنبه ۱۲ مرداد ماه، رییس دانشگاه به همراه معاون آموزشی و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی از برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانی بین‌المللی سلامت عمومی ایران(IPHS2015) که از روز شنبه دهم مردادماه، و برای سومین بار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مرکز یادگیری مهارتهای بالینی دانشگاه در حال برگزاری است، بازدید نمود.

برگزاری همایش تبیین سیاست های کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک

معاونت بهداشتی دانشگاه، دوشنبه ۱۲ مردادماه، اقدام به برگزاری همایشی تحت عنوان " تبیین سیاست های کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک " برای ارتقای نرخ باروری کلی در مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

برگزاری کمیته دانشگاهی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی

کمیته دانشگاهی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی در روز یکشنبه ۱۱ مرداد ماه، تشکیل و ضمن بررسی چند طرح تحقیقاتی به یک پرونده ارسالی از سوی دبیر کمیته ملی اخلاق وزارت متبوع رسیدگی و تصمیم گیری نمود .

نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشگاههای سراسر کشور

ششم لغایت نهم مرداد ماه نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشگاههای سراسر کشور (دفتر تحکیم وحدت ) با حضور حجه السلام و المسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سراسر کشور و انجمن های اسلامی عضو اتحادیه در مجموعه تالار دکتر شریعتی دانشگاه  برگزار شد.

نشست هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه با مجمع نمایندگان استان

نشست هم اندیشی فصلی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مجمع نمایندگان مردم استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، بعدازظهر یکشنبه ۱۱ مردادماه در تالار سبز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

تولد سه‌قلوها در آسمان شهر اصفهان

صبح روز یکشنبه ۱۱ مردادماه، با تلاش تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی، مادر بارداری، سه فرزند خود را صحیح و سالم در آسمان شهر اصفهان به دنیا آورد.

بازدید مسئولین دانشگاه از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه

رییس دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با حضور در شهرستان سمیرم از برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی در روستاهای محروم پهلوشکن و حسن آباد شهرستان سمیرم بازدید نمودند.

برگزاری هفدهمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت

یکشنبه ۱۱ مردادماه،‌ جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رییس دانشگاه، قائم مقام رییس دانشگاه، معاونین درمان، بهداشت، غذا و دارو و آموزشی و سایر اعضا برگزار شد.

وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور:

وزیر بهداشت در سلسله نشستهای خود با روسای دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی و مدیران ستادی که شنبه ۱۰ مرداد ماه برگزار شد،  بر لزوم صرفه جویی در تمامی بخش های بهداشتی درمانی و مدیریت بهینه منابع تاکید کرد.

صفحه‌ها

فرم تماس