افتتاح بخش ام آر آی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی

با افتتاح بخش ام آر آی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی، سومین مرکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به یکی از پیشرفته ترین روش های تصویربرداری پزشکی(MRI) تجهیز گردید.

افتتاح مرکز سلامت جامعه شهید طباطبایی طرقرود شهرستان نطنز

پنجشنبه ۳ تیرماه، ساختمان خیرساز مرکز سلامت شهری و روستایی شهید طباطبایی شهر طرقرود در شهرستان نطنز که توسط خیرین محترم برادران حیدری ساخته شده است، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین آن شهرستان افتتاح گردید.

نتايج رتبه‌بندي ماه می ۲۰۱۶ دانشمندان برتر پراستناد دانشگاه‌های جهان اعلام شد

با اعلام نتایج رتبه‌بندی ماه می ۲۰۱۶، Essential Science Indicators که در آن دانشمندان برتر پراستناد دانشگاه‌های جهان معرفی می شوند، دکتر رویا کلیشادی،‌ دکتر لیلا آزادبخت، دکتر ژاله ورشوساز و دکتر احمد اسماعیل زاده از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گروه یک درصد دانشمندان پراستناد دنیا قرار دارند.

آغاز به کار بانک سلول های بنیادی و نخستین بخش پیوند مغز استخوان در استان

دوشنبه ۳۱ خرداد ماه طی مراسمی با حضور جمعی از اصحاب رسانه، بانک سلول های بنیادی و نخستین بخش پیوند مغز استخوان در استان در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت سیدالشهدا(ع) راه اندازی شد.

برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه

یکشنبه ۳۰ خرداد ماه، ‌جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و سایر اعضای هیات رئیسه برگزار شد.

پیام تقدیر رئیس دانشگاه از سال ها خدمت صادقانه استاد فرهیخته جناب آقای دکتر پورمقدس

رئیس دانشگاه پس از درخواست های مکرر جناب آقای دکتر پور مقدس مبنی بر قبول استعفا از مسئولیت مرکز آموزشی درمانی شهید چمران، به رغم میل باطنی خود، با این استعفا موافقت و در پیامی از سال ها خدمت صادقانه این استاد فرهیخته و پیشکسوت دانشگاه در تصدی مسئولیت فوق تقدیر نمود.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر عباس شفیعی

رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دکتر عباس شفیعی استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران و یکی از پیشکسوتان علوم دارویی و پایه گذاران صنعت داروسازی کشور را تسلیت گفت.

دعوت به پویش ملی "قلیان ها را گلدان کنیم" در نماز جمعه این هفته اصفهان

به همت مرکز بهداشت شماره یک اصفهان دعوت مردمی پیوستن به  پویش ملی "قلیان ها را گلدان کنیم" همزمان با برگزاری نماز با شکوه جمعه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد.

وزیر بهداشت در سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی:

پس از نزدیک به چهل سال از فقدان او؛ یاد، نام و مکتب فکری اش، همچنان الهام بخش نسل جدید است. مردی از کویر، که هنوز زلال اندیشه اش سرچشمه حیات فکری، دینی و انقلابی بخش عظیمی از جوانان ایران است و آثار ماندگارش کشتزار فکر و آیین و فرهنگ نسل های ما را آبیاری می کند.

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی امین

پنجشنبه ۲۷ خرداد ماه، رئیس دانشگاه با حضور در مرکز آموزشی درمانی امین، از روند انجام پروژه های ارتقای هتلینگ و در حال ساخت آن مرکز بازدید نمود.

صفحه‌ها