برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۸۸

پنجشنبه ۱ مهرماه، طی مراسمی با حضور رئیس، مسئولین و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی،‌ جشن فارغ التحصیلی ۱۴۰ نفر از فارغ التحصیلان ورودی مهر ۱۳۸۸ دانشکده پزشکی برگزار شد.

برگزاری همایش غربالگری سندرم دان

پنجشنبه ۱ مهرماه، همایش غربالگری سندرم دان در تالار لقمان مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

بازدید رئیس دفتر امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور از دانشگاه

چهارشنبه ۳۱ شهریورماه، آقای دکتر حسینی رئیس دفتر امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه کارشناسان آن دفتر، با حضور در اصفهان ضمن نشستی با مسئولین دانشگاه، از طرح های عمرانی در حال احداث دانشگاه بازدید نمودند.

کسب رتبه عالی توسط دانشگاه در حوزه رسیدگی و پاسخگویی به شکایات

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارزیابی  بعمل آمده در پنج ماهه سال جاری در حوزه پاسخگویی به شکایات، بر اساس شاخص های کیفیت، مدت زمان و درصد پاسخگویی به درخواست ها و شکایات شهروندان، موفق به کسب رتبه عالی شده است.

نشست خبری برگزاری جشن هفتادمین سال تاسیس دانشکده پزشکی اصفهان

شنبه ۲۷ شهریورماه، نشست خبری برگزاری جشن هفتادمین سال تاسیس دانشکده پزشکی با حضور رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی و جمعی از خبرنگاران در تالار دکتر ادیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

چهل و یک سال خدمتِ بی‌منّت

یادداشت وزیر بهداشت به مناسبت روز ملی اورژانس و فوریت های پزشکی و بیش از ۴ دهه فعالیت اورژانس در کشور.

تشکیل کارگروه بهداشت و درمان در حوادث

سه شنبه ۲۳ شهریورماه، کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیر مترقبه با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در استان در محل دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

افتخارآفرینی تیم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هشتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

تیم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هشتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق به کسب سه مدال تیمی، یک مدال انفرادی و پنج لوح تقدیر در بین ۵۷ دانشگاه و ۶۵۲ دانشجوی شرکت کننده  شد.

افتتاح بخش رادیولوژی بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان با حضور رئیس دانشگاه

پنجشنبه ۱۸ شهریورماه، رئیس دانشگاه با حضور در شهرستان گلپایگان ضمن بازدید از بیمارستان های امام حسین(ع) و آیت الله العظمی گلپایگانی، بخش رادیولوژی و دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس بیمارستان امام حسین(ع) را افتتاح نمود.

بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شهرستان فریدن

پنجشنبه ۱۸ شهریورماه، دکتر خدیوی معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن بازدید نمود.

صفحه‌ها