افتتاح پروژه‌های عمرانی بیمارستان شهید مدرس

چهارشنبه ۱۱ شهریورماه، پروژه‌های عمرانی ارتقاء هتلینگ بیمارستان شهید مدرس با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه افتتاح شد.

ملاقات اعضای کمیسیون بهداشت و درمان پارلمان اسپانیا با رییس دانشگاه و رییس دانشکده پزشکی

دوشنبه ۹ شهریورماه، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان پارلمان اسپانیا که به اصفهان سفر کرده اند با رییس دانشگاه و رییس دانشکده پزشکی دیدار نمودند.

افتتاح پروژه های عمرانی و تجهیزاتی در واحدهای تابعه در هفته دولت

به مناسبت هفته دولت، پروژه های عمرانی و تجهیزاتی مختلفی در واحدهای تابعه دانشگاه از جمله بیمارستان های فارابی و شهید رجایی دارن، شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان  و اولین ساختمان پایگاه اورژانس شهرستان بوئین میاندشت افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

تشکیل جلسه قطب ۷ کشوری دانشگاه های علوم پزشکی

یکشنبه ۸ شهریورماه، جلسه قطب ۷ کشوری دانشگاه های علوم پزشکی با حضور روسا و معاونین درمان، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع آن دانشگاه ها به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد تشکیل شد.

بازدید از بیمارستان حشمتیه نائین و مراکز شبانه روزی شهرهای تودشک و کوهپایه

شنبه شب مورخ ۷ شهریورماه، رئیس دانشگاه و معاونین درمان و غذا و دارو در مسیر سفر به استان یزد جهت شرکت در جلسه قطب ۷ کشوری برنامه تحول نظام سلامت، از مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی کوهپایه و تودشک و بیمارستان حشمتیه نائین بازدید نمودند.

بازدید وزیر بهداشت از شهرستان های نجف آباد و نطنز

شنبه ۷ شهریورماه و در دومین روز از سفر مقام عالی وزارت به استان، آقای دکتر هاشمی با حضور در شهرستان های نجف آباد و نطنز ضمن بازدید از بیمارستان های آن شهرستان ها، کلنگ احداث اورژانس و درمانگاه بیمارستان شهید منتظری نجف آباد توسط ایشان به زمین زده شد.

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان های امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان و شهدای لنجان

وزیر بهداشت در دومین روز سفر خود به استان اصفهان، به شهرستان های گلپایگان و لنجان رفت و از بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان گلپایگان و بیمارستان شهدای لنجان بازدید نمود.

افتتاح تالار دکتر عباس ادیب با حضور وزیر محترم بهداشت

صبح روز شنبه ۷ شهریورماه، آقای دکتر قاضی زاده هاشمی با حضور در دانشکده پزشکی، ضمن افتتاح تالار دکتر عباس ادیب و بازدید از طرح های عمرانی دانشکده، در نشست مسئولین دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی و اساتید و فرهیختگان دانشکده شرکت نمود.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز با حضور رییس دستگاه دیپلماسی کشور و وزیر بهداشت

مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز جمعه شب مورخ ۶ شهریورماه، با حضور وزیر بهداشت و رییس سازمان نظام پزشکی کشور و مهمان ویژه این مراسم آقای دکتر ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در سالن شهید موحدی دانشگاه برگزار شد.

حضور وزیر محترم بهداشت در اصفهان و بازدید از ۲ مرکز آموزشی درمانی در بدو ورود به استان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که عصر روز جمعه ۶ شهریورماه وارد اصفهان شده است، در اولین برنامه سفره ۲ روزه خود به استان، از مراکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و شهید بهشتی بازدید نمود.

صفحه‌ها

فرم تماس