پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار

رئیس دانشگاه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب سلام اله علیها و روز پرستار، ضمن تبریک فرارسیدن این روز، از زحمات شبانه روزی پرستاران، تقدیر و تشکر نمود.

پوشش امداد سلامت راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن توسط اورژانس ۱۱۵ اصفهان

در سی و هفتمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، علاوه بر حضور پرشور خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیز با بیش از ۲۵ نفر پرستار، تکنسین و امدادگر به همراه چند دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس وموتورولانس، راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن را پوشش امداد سلامت داد.

افتتاح چندین پروژه عمرانی و تجهیزاتی در شهرستان های سمیرم، فریدونشهر و بوئین و میاندشت

همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی،‌ ۲ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی در شهرستان سمیرم، ۱ پایگاه در شهرستان فریدونشهر و چند پروژه عمرانی و تجهیزاتی در شهرستان بوئین و میاندشت افتتاح و به بهره برداری رسید.

افتتاح پایگاه سلامت حصه شمالی

چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه و در آستانه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پایگاه سلامت حصه شمالی، طی مراسمی با حضور قائم مقام رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد.

افتتاح چندین پروژه عمرانی و تجهیزاتی در بیمارستان گلدیس شاهین شهر

چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه و در آستانه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، چندین پروژه عمرانی و تجهزاتی با بیش از ۳۶ میلیارد ریال اعتبار در بیمارستان گلدیس شاهین شهر با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولین آن شهرستان افتتاح و به بهره برداری رسید.

افتتاح چندین پروژه عمرانی و تجهیزاتی در مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)

چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه و در دهه مبارک فجر، با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مسئولین دانشگاه، چندین پروژه عمرانی و تجهیزاتی در مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع) با بیش از ۴۶ میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد.

افتتاح مرکز سلامت جامعه شهدای نایین

سه شنبه ۲۰ بهمن ماه و در دهه مبارک فجر، طی مراسمی با حضور امام جمعه نایین، فرماندار و نماینده مردم شهرستان نایین در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اقشار مختلف مردم آن شهرستان، مرکز سلامت جامعه شهدای نایین افتتاح و به بهره برداری رسید.

آغاز عملیات ساختمانی پروژه عظیم توسعه مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)

دوشنبه ۱۹ بهمن ماه و در دهه مبارک فجر، طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، خانواده خیر محترم حاج سید حسن منصوری، شهردار منطقه ۱۲، رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان و قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت های مردمی، عملیات ساختمانی پروژه عظیم توسعه مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) آغاز شد.

افتتاح طرح ایراپن در شهرستان شهرضا همزمان به سه شهر دیگر کشور

دوشنبه ۱۹ بهمن ماه و در دهه مبارک فجر، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین، طرح ایراپن(طرح مداخلاتی بیماری های غیر واگیر) در شهرستان شهرضا همزمان با سه شهر دیگر در کشور(مراغه، نقده و بافت) افتتاح شد.

موافقت قطعی با تاسیس ۴ مرکز تحقیقاتی دانشگاه

با توجه به نامه مقام عالی وزارت و باستناد رای صادره در دویست و پنجاه و یکمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، با تاسیس ۴ مرکز تحقیقاتی دانشگاه موافقت قطعی بعمل آمد.

صفحه‌ها