قدردانی مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه اصفهان از کادر درمانی استان

حجت الاسلام محمدرضا صالحیان مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه اصفهان در دیدار با خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و به نمایندگی از ائمه جمعه و جماعات اصفهان، از زحمات و تلاش های فداکارانه مسئولین دانشگاه و کلیه دست اندرکاران و کادر پزشکی و پرستاری استان اصفهان در جهت مبارزه با شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت مردم تشکر و قدردانی کرد.

تا زمان تهدید اپیدمی همیاری و مشارکت شهروندان باید ادامه پیدا کند

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص اینکه فاصله گذاری اجتماعی و محدودیت های ترافیکی از طرح های قابل اجرا و اعمال در سطح شهر است، اظهار کرد: ضمن اجرای این طرح هم چنان اصرار بر خانه ماندن همشهریان است، این طرح تا پایان ۲۲ فروردین ماه انجام می شود و منتظر دستورات ستاد مرکزی برای تصمیم گیری در سطح کشور برای بعد از تاریخ مقرر هستیم.

خيران اصفهانی ۲۰۰ میلیارد ریال برای مقابله با کرونا کمک کردند

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در امور مشارکت‌های اجتماعی از کمک ۲۰۰ میلیارد ریالی مردم این استان به مراکز درمانی و بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا خبر داد.

بازدید رییس دانشگاه از از مرکز نگهداری از بهبودیافتگان کرونا در اردوگاه باغ ابریشم

رییس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جمعه ۱۵ فروردین ماه، از مرکز نگهداری از بهبودیافتگان کرونا در اردوگاه باغ ابریشم بازدید کردند.

پیام مهم وزیر بهداشت به مردم ایران: نقش آفرینی بی بدیل شما در تاریخ زرین کشورمان ثبت خواهد شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی مهم به تمام مردم ایران از نقش آفرینی بی بدیل شان در همراهی برای قطع زنجیره کرونا در ایام تعطیلات نوروز و همچنین روز طبیعت، قدردانی کرد.
 متن این پیام به شرح زیر است:

رابطه اختلال بویایی با بیماری کووید ۱۹ چیست؟

هر اتفاقی در این روزها به کرونا ویروس جدید ربط داده می شود که برخی از این ارتباط‌ها درست، برخی نادرست و برخی دیگر را مشکوک تلقی می‌کنند، یکی از این مباحث داغ درباره کرونا ویروس جدید عوارضی است که ممکن است این ویروس برای بدن انسان ایجاد کند.

ارائه طرح چهار مرحله ای مهار بیماری کرونا در اصفهان

سخنگوی ستاد استانی مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در استان اصفهان گفت: طرح چهار مرحله‌ای پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی برای مهار و از بین بردن بیماری کرونا در استان ارائه شده است.

سامانه ۳۱۱۳ مراجعه‌های بی مورد به مراکز درمانی را کاهش داده است

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص سامانه خط اول مواجه به کرونا ویروس، گفت: راه اندازی سامانه ۳۱۱۳ در استان اصفهان برای پاسخگویی به همشهریان در خصوص مسائل و مشکلات بیماری کووید ۱۹، تاکنون بسیاری از مراجعه‌های بی مورد به مراکز درمانی را کاهش داده است.

باورهای غلط در پیشگیری و درمان کرونا/مصرف مواد مخدر احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با موادمخدر با تشریح باورهای غلط در درمان بیماری کرونا یا پیشگیری از ابتلا به آن با مصرف مواد مخدر تاکید کرد: مصرف مواد مخدر نه تنها ابتلا به بیماری کرونا را کاهش نمی دهد، بلکه به دلیل تضعیف سیستم ایمنی بدن، باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماریهایی مانند کرونا نیز می شود.

۷۰۰ طلبه جهادی اصفهان در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور دارند

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان، پیرامون اقدامات صورت گرفته از سوی قرارگاه جهادی طلاب و روحانیون حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: تاکنون پیرامون خدمت رسانی به هموطنان در وضعیت بحرانی کرونا اقدامات و تصمیمات جدی از سوی طلاب و روحانیون حوزه علمیه اصفهان صورت گرفته است.

صفحه‌ها

پشتیبانی از افراد کم توان