برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد

در روز چهارشنبه ۲۷ شهریور ماه، نود و ششمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد با حضور دکتر چنگیز رییس دانشگاه،معاون بهداشتی و سایر اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

دیدار مسئولین دانشگاه با خانواده شهیدان قاری

سه شنبه ۲۶ شهریورماه، رییس دانشگاه به همراه جمعی از مدیران  دانشگاهی و معاونت امور فرهنگی بنیاد شهید اصفهان، با خانواده شهیدان جواد و مصطفی قاری دیدار نمودند.

فراخوان جذب دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی

به اطلاع میرساند معاونت تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به جذب دستیار پژوهش (پزشک، داروساز، دندانپزشک عمومی مشمول طرح نیروی انسانی) در مراکز تحقیقاتی نموده است.

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت سالروز ملی اورژانس

خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، طی پیامی، ۲۶ شهریورماه، روز ملی فوریت های پزشکی را به تمامی زحمت کشان و دست اندرکاران این عرصه تبریک گفت: متن پیام به شرح زیر می باشد:

اعطای درجه عالی سازمان اورژانس کشور به رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان

در مراسم چهل و چهارمین سالگرد تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، مقامات کشوری و بیش از ۱۲۰۰ نفر از پرسنل سازمان اورژانس کشور برگزار شد، درجه عالی سازمان اورژانس کشور به رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان اعطا گردید.

برگزاری کارگاه تعیین و رتبه بندی موضوعی، شاخص ها و اولویت بندی تهدید کننده های سلامت در دانشگاه

سه شنبه ۲۶ شهریورماه، کارگاه تعیین و رتبه بندی موضوعی، شاخص ها و اولویت بندی تهدید کننده های سلامت (تغذیه و امنیت غذایی-تهدید کننده های محیطی) کلان منطقه ۷ در تالار زیتون مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد.

اطلاعیه ثبت نام حضوری و اینترنتی پذیرفته شدگان کنکور سراسری (مقاطع دکتری عمومی، کارشناسی پیوسته و کاردانی سال ۹۹-۹۸)

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقاطع دکتری عمومی، کارشناسی پیوسته و کاردانی سال ۹۹-۹۸ و ورود به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بدینوسیله اعلام می گردد پذیرفته شدگان پیش از انجام هر اقدام، آخرین اطلاعیه‌ها و دستورالعمل های ثبت نام که به تفکیک مقطع تحصیلی ارائه شده است را مطالعه و سپس اقدام به ثبت نام نمایند.
جهت کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام به آدرس https://edu.mui.ac.ir/2303 مراجعه نمایید.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد سال تحصيلي ۹۹-۹۸

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ۹۹-۹۸، بدینوسیله اعلام می گردد پذیرفته شدگان پیش از انجام هر اقدام، آخرین اطلاعیه‌ها و دستورالعمل های ثبت نام را مطالعه و سپس اقدام به ثبت نام نمایند.
جهت کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام به آدرس https://edu.mui.ac.ir/2296 مراجعه نمایید.

تبیین پارادایم سیاست‏گذاری و توسعه پایدار سلامت ایران در جلسه هفتم عصرانه داغ سلامت دانشگاه

جلسه هفتم عصرانه داغ سلامت با موضوع «پارادایم سیاست‏گذاری و توسعه پایدار سلامت ایران»، دوشنبه مورخ ۲۵ شهریور ماه، با سخنرانی مدیر گروه سلامت جهانی و سیاستگذاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تالار اصفهان برگزار شد.

رییس دانشگاه: بیش از پنج هزار میلیارد ریال بدهی سازمان های بیمه گر به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مجموع مطالبات این دانشگاه از بیمه ها در شهریور سال جاری، ۵۶۳۰ میلیارد ریال است و بیش از  ۴۲۱۰ میلیارد ریال آن فقط از سازمان تامین اجتماعی و قسمت عمده این مطالبات نیز مربوط به معوقات سال ۹۷ است.

صفحه‌ها

پشتیبانی از افراد کم توان