اخبار

راهیابی ۵۱ دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مرحله کشوری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

۵۱ دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در موفق گردیدند در آزمون غربالگری انفرادی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، به مرحله کشوری این دوره از مسابقات راه یابند.

برای اولین بار در ایران طراحی شاخص جدید علم سنجی توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

سه نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اولین بار در ایران موفق به طراحی شاخصی جامع در ارزیابی مقالات علمی نمایه شده در پایگاه های استنادی SCOPUS و Web of Science شدند.

کسب ۳ عنوان برتر توسط روابط عمومی دانشگاه در چهاردهمین جشنواره روابط عمومی استان

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در چهاردهمین جشنواره روابط عمومی استان اصفهان که به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، موفق گردید به عنوان روابط عمومی برتر در ۳ محور انتخاب شود.

مرگ و مسمومیت تعدادی در اصفهان بر اثر مصرف مشروبات الکلی حاوی متانول/ هشدار رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از روز پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه تاکنون، با موجی از مسمومیت و جان باختن تعدادی از همشهریانمان، بر اثر مصرف مشروبات الکلی تقلبی حاوی متانول در اصفهان روبرو شده ایم، به گونه ای که در ۳ بیمارستان اصفهان، ۲۵ نفر به این دلیل مراجعه کرده اند.

انتصاب سرپرست مدیریت بیمارستان آفتاب هشتم خور و بیابانک

بر اساس ابلاغیه ای از سوی خانم دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و به پیشنهاد مشترک معاونین درمان و توسعه مدیریت دانشگاه، جواد بابائیان به عنوان سرپرست مدیریت بیمارستان آفتاب هشتم خور و بیابانک منصوب گردید.

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار کننده نخستین رویداد هکاتون سلامت در کشور

رویداد هکاتون سلامت با محوریت حوادث و بلایا برای نخستین بار در کشور از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از روز شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه آغاز گردید و تا ۴ روز ادامه خواهد داشت.

مدیرگروه بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان: مردم‌ اصفهان به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون بپیوندند

مدیر گروه بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: مردم اصفهان با مراجعه به سایت salamat.gov.ir و ثبت فشارخون خود به کمپین بسیج ملی کنترل خون بپیوندند.

خبرنگاران به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون بالا پیوستند

خبرنگاران حاضر در نشست خبری طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا  با اندازه گیری فشارخون خود و ثبت در سامانه سلامت به این  کمپین پیوستند.

معاون بهداشتی دانشگاه: از هر ۴ نفر یک نفر مبتلا به فشارخون بالا است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از هر ۴ نفر یک نفر مبتلا به فشارخون بالا است و این در حالی که بسیاری از مبتلایان از بیماری خود مطلع نیستند.

باید و نباید‌های تغذیه در ماه رمضان ار زبان رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: به همه‌ی روزه داران عزیز توصیه می شود حتما در ماه مبارک رمضان وعده‌ی سحر را میل کنند.

صفحه‌ها

منافصه ها و مزایده ها