برگزاری بیست و پنجمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از آغازمسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه در آذرماه سال جاری تحت عنوان بیست و پنجمین جشنواره ورزشی کارکنان خبر داد و گفت: این رقابت‌ها تا اواخر بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

دستاورد مهم دیگری برای دانشگاه: نمایه شدن یکی دیگر از مجلات دانشگاه در پایگاه اطلاعاتی Scopus

مجله International Journal of Environmental Health Engineering به سردبيري دكتر محمد مهدی امين و با کسب معیارهای علمی و اجرایی لازم، در پایگاه اطلاعاتی Scopus نمايه شد.

برگزاری همایش علمی آشنایی با مفاهیم طب سنتی و جایگاه آن در نظام سلامت

معاونت درمان دانشگاه، چهارشنبه ۲۰ آذرماه، اقدام به برگزاری همایشی تحت عنوان " آشنایی با مفاهیم طب سنتی و جایگاه آن در نظام سلامت" در مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

"با پژوهش به عرصه می رویم"

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه  با هدف اجرای رسالت های پژوهش در مجامع دانشگاهی که حل مشکلات موجود در جامعه می باشد، به همراه دانشکده های مختلف به عرصه عملی این دانشکده ها رفته و با حضور اساتید هیات علمی دانشگاه و دانشجویان علاقه مند به بررسی و آشنایی با فضای اجرایی در راستای عملکرد دانشکده ای می پردازد.

آذرماه پژوهش در دانشگاه با شعار "پژوهش را به عرصه ببریم

برای دومین سال متوالی به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و مشارکت دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی و برخی دانشگاه های استان، رویداد بزرگ و متنوع آذر ماه پژوهش با شعار " پژوهش را به عرصه ببریم" برای گروه های مختلف دانشجویان، اعضاء هیات علمی و کارمندان دانشگاه  و برخی دانشگاه های استان در حال برگزاری است.

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذرماه و روز دانشجو، طی پیامی این روز را به همه دانشجویان میهن اسلامی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

آغاز غربالگری سرطان سینه در دانشگاه همزمان با آذرماه پژوهش

دانشکده پرستاری و مامایی، همزمان با آذرماه پژوهش، برنامه غربالگری سرطان سینه، ویژه اساتید و کارمندان خانم شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را آغاز نموده است.

انتصاب رییس دانشکده پزشکی و سرپرست دانشکده پیراپزشکی

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، دکتر مهدی نعمت بخش، استاد دانشکده پزشکی، بعنوان رییس دانشکده پزشکی منصوب شد.

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته گزینش دانشگاه

مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته گزینش دانشگاه، چهارشنبه ۱۳ آذرماه، با حضور رییس، مسئولین و کارکنان دانشگاه، در تالار رازی مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

شستن مداوم دست ها و خودداری از دست دادن و روبوسی، مهمترین راه پیشگیری بیماری آنفولانزا

در نشست خبری که تحت عنوان "شیوع آنفلوانزا" سه شنبه ۱۲ آذرماه، در معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، مسئولین معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، به تشریح بیماری آنفلوانزا و تفاوت آن با سرماخوردگی، راه های درمان، پیشگیری و داروهای مورد نیاز آن پرداختند.

صفحه‌ها

پشتیبانی از افراد کم توان