برگزاری دومین روز از اولین کنگره بین المللی علوم زیست پزشکی اصفهان

دومین روز از برگزاری اولین کنگره بین المللی علوم زیست پزشکی اصفهان(ICIBS-2020)، یکشنبه ششم مهرماه، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با سخنرانی اساتیدی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور و همچنین اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشورهای اروپایی و آمریکایی در حال برگزاری می باشد.

توزیع ۳۰ هزار دوز واکسن آنفلوانزا در اصفهان / اختصاص مرحله نخست واکسن آنفلوآنزا به بیماران پرخطر و مادران باردار

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان عدم وجود واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌ها گفت: مراجعه حضوری به داروخانه برای دریافت واکسن انجام نشود، چرا که این واکسن در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت برای بیماران پر خطر و زنان باردار است.

سخنگوی دانشگاه: سریع‌تر تصمیم‌گیری شود، رعایت پروتکل های بهداشتی به تمایل مردم واگذار نشود

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر ضرورت تصمیم گیری سریع‌تر و قوانینی جدی‌تر برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه در شرایط بحرانی کنونی، گفت: در چند روز گذشته با تلاش مسئولان در ستاد مقابله با کرونا امیدهایی برای اخذ تصمیمات مؤثر ایجاد شده که امیدواریم در کوتاه ترین زمان ممکن عملیاتی شوند.

انتصاب رئیس بیمارستان شفاء کلیشاد

بر اساس ابلاغیه ای از سوی دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه و به پیشنهاد معاون درمان، دکتر سعید بهشتیان نژاد به عنوان رئیس بیمارستان شفاء کلیشاد منصوب ‌گردید.

فعالیت درمانگاه گوارش مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)

درمانگاه گوارش مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)  واقع در ساختمان سلامت این مرکز (در مجاورت مرکز مهارت های بالینی) با حضور متخصصین گوارش به بیماران دارای مشکلات گوارشی ارایه خدمت می نماید.

اولین کنگره بین المللی علوم زیست پزشکی اصفهان (ICIBS-2020)

اولین کنگره بین المللی علوم زیست پزشکی اصفهان (ICIBS-2020) با مشارکت دانشمندان برجسته ای از دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی ایران و کشورهای کانادا، آمریکا، فرانسه، آلمان، سوئیس و برزیل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از پنجم لغایت دهم مهرماه بصورت مجازی برگزار می گردد.

ابراز نگرانی مسئولین استان از افزایش مبتلایان کووید ۱۹ در هفته های اخیر

نشست خبری آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در استان اصفهان، چهارشنبه دوم مهرماه، با حضور معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مدیر درمان تامین اجتماعی استان و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

وضعیت فوق حاد کرونا در استان اصفهان/ احتمال افزایش ۱.۵ تا ۲ برابری مرگ و میرها

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: زمانی می توانیم از ورود به موج سوم کرونا بگوییم که موج دوم فروکش کرده باشد، درحالی که در اصفهان هیچ وقت موج دومی که از ابتدای خردادماه شروع شد فروکش نکرد، بنابراین وضعیت فعلی را شاید بتوان ادامه موج دوم و یا موج سومی نامید که بلافاصله بعد از موج دوم اتفاق افتاده است.

اطلاعیه آزمون کتبی صلاحیت بالینی پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

آزمون کتبی صلاحیت بالینی پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سایر دانشگاه های مجری کشور ساعت ۹ صبح روز پنج شنبه سوم مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز با حضور رییس جمهور

طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز، پنج شنبه ۲۷ شهریورماه، همزمان با ۸ بیمارستان و مرکز درمانی و همچنین ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در کشور، در چهارمین آیین پویش "ره سلامت" از طریق ویدیو کنفرانس با حضور دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید.

صفحه‌ها

پشتیبانی از افراد کم توان