دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توانست در پایش برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۸، رتبه سرآمد را بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب نماید و این بار نیز موفقیتی دیگر را در کارنامه خود ثبت نماید.

با توجه به ثبت میزان پیشرفت فعالیت ها و بارگذاری مستندات مربوطه در سامانه پایش برنامه عملیاتی (HOP) و نتایج ارزیابی انطباق انجام گرفته توسط مسئولین حوزه های تخصصی در ستاد وزارت متبوع، میزان تحقق برنامه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال ۱۳۹۸، 98/2 درصد بوده و دانشگاه رتبه سرآمد را بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب نموده است.

گفتنی است دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، کسب این موفقیت را که برای چهارمین سال پیاپی محقق گردید به معاونین، مدیران، کارشناسان دانشگاه و تیم پایش برنامه عملیاتی تبریک گفت و از تلاش های آنها در تحقق اهداف برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه قدردانی نمود.