بیانیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص شرایط موج پنجم کرونا

مردم شریف استان اصفهان، علمای بزرگوار و دلسوز، ولایتمداران راستین و بی ادعا

سلام خدا بر پیامبر بزرگ اسلام، حضرت محمد (ص)، و خاندان پاک او، زهرای اطهر(س)، امیرالمؤمنین علی(ع) و فرزندان معصوم ایشان، و سلام خدا بر شما مردم خداجوی

ضمن تبریک اعیاد پربرکت ذی الحجه، به استحضار میرساند متأسفانه خیز جدید بیماری کرونا با گونه دلتا در استان منجر به  اشغال ظرفیت تختهای بیمارستانی موجود در تمام شهرستانهای استان شده است و ارائه خدمت به بیماران با ایثار کادر سلامت و به دشواری انجام می شود. در این شرایط خطرناک، بی توجهی به دستورالعمل های بهداشتی و ادامه برگزاری تجمع های خانوادگی و اجتماعی و رفت و آمدها باعث افزایش تصاعدی تعداد بیماران و افزایش مرگ و میر می شود. لازم است توجه گردد که حتی اگر تخت جدید از طریق بیمارستانهای صحرایی اضافه شود، پرسنل مجرب برای ارائه خدمت  در اختیار نخواهد بود و توان کارکنان موجود هم به علت خستگی شدید جسمی و فکری، روز به روز کمتر می شود.

ما درک می کنیم که استمرار محدودیتها برای مردم باعث خستگی شده است، اما  استمرار کار شبانه روزی، مشاهده بیماری و درگیری خانواده ها و مرگ هموطنان، مدافعان سلامت را نیز به شدت فرسوده کرده است. مراکز درمانی ما از 18 ماه پیش تاکنون بی وقفه در حال خدمت به بیماران کوید و غیر کوید بوده اند و مدافعان سلامت در این مدت فرصت استراحت و تجدید قوا نداشته اند. ما از شما هموطنان فهیم انتظار داریم با برگزاری و حضور در تجمع های مختلف، و بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی پای این دشمن منحوس را به حضور و آدمکشی در خانواده خود باز نکنید.  اگر شما سنگر مقابله با ویروس را ترک کنید، مدافعان سلامت به تنهایی قادر به محافظت از جان خیل آسیب دیدگان از حملات ویروس نخواهند بود.

ما همچنان تا پای جان برای انجام وظیفه خواهیم ایستاد، اما ظرفیت و توان مجموعه درمان محدود و در حال اشباع است  و دردمندانه هشدار می دهیم که در صورت تداوم بی تفاوتی و سهل انگاری عمومی، به زودی تعداد بیماران بدحال منتظر تخت در پشت درب بیمارستانها افزایش یافته و شرمساری و پشیمانی آن برای  دعوت کنندگان به تجمع و اجابت کنندگان نقض دستورالعمل ها خواهد ماند.

والعاقبه للمتقین

رؤسای بیمارستانها و اعضای ستاد واکنش سریع مقابله با کرونا

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)