نسخه مناسب چاپ

سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، همزمان با روز جهانی ماما، كارناوال آموزشی سلامت مادران و بانوان (تیم آموزش سیار بانوان) با هدف حساس سازی جامعه جهت ارتقاء سلامت زنان و مادران برای پنجمین بار در استان انجام شد.

این کارناوال با همکاری روابط عمومی دانشگاه، جمعیت مامایی استان اصفهان، دانشکده پرستاری و مامایی، به منظور حساس سازی جامعه در خصوص اهمیت سلامت زنان و مادران ( در دوران قبل از بارداری تا پس از زایمان ) و لزوم انجام زایمان طبیعی و در راستای کاهش شاخص های مرگ مادران و سزارین طراحی و برگزار گردید.

در این کارناوال ۱۰ اتوبوس به صورت تیم های سیار آموزش و مشاوره از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ در ۱۰ پايگاه شامل: میدان بزرگمهر، میدان قدس، میدان جمهوری، روبروی بیمارستان غرضی، سی و سه پل، ابتدای قائمیه، ابتدای زینبیه، دروازه دولت، میدان خوراسگان و ابتدای شهرک امیرحمزه مستقر شدند.

گفتنی است در پایگاه‌های مذکور تعدادی از ماماهاي شاغل در دانشگاه ، مربیان و دانشجویان مامایی حضور داشتند و مراجعین را در زمینه بهداشت باروری آموزش داده و یا خدمات مشاوره ای ارائه می نمودند.

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی