نسخه مناسب چاپ

پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه، دانشگاه به منظور گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از برگزیدگان هشتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، مراسمی را با حضور مسئولین دانشگاه، نماینده محترم مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اساتید، اعضای هیات علمی و فرهیختگان دانشگاه در مرکز همایش های علمی برگزار نمود.

در ابتدای این مراسم دکتر چنگیز معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیرمقدم و تبریک این روز به استادان بزرگوار، گزارش یکساله ای از فعالیتهای دانشگاه در حیطه آموزش و فرآیندهای هشتمین جشنواره آموزشی شهید استاد مطهری در دانشگاه را برای حاضرین ارایه نمود.

وی چهار رکن اصلی در حیطه آموزش دانشگاه را، اعضای هیات علمی، دانشجو، امکانات و منابع و برنامه های آموزشی عنوان کرد که می توانیم با تقویت جو عمومی دانشگاه، افزایش مضاعف نشاط، امید، انگیزش و یکدلی و همزبانی در تمامی این حیطه ها را داشته باشیم.

دکتر چنگیز اولویت های اقداماتی مجموعه مدیریتی دانشگاه طی یکسال گذشته را انتخاباتی شدن روسای دانشکده ها، ترمیم فوق العاده جذب اعضای هیات علمی،  به روز کردن حق التدریسی ها و پرداخت معوقه ها و تدوین دستورالعمل هایی در خصوص بکارگیری اعضای بازنشسته هیات علمی جهت خدمات مشاوره ای در زمینه های علمی، آموزشی، پژوهشی و خدمات تخصصی عنوان کرد که در همین راستا ۱۰ نفر از اعضای فرهیخته و بازنشسته دانشگاه، به دامن فعالیت های دانشگاه بازگشتند.

معاون آموزشی دانشگاه از افزایش تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه خبر داد و گفت: مجموع تعداد هیات علمی از ۷۱۴ نفر به ۷۵۷ نفر رسیده است که این افزایش تاثیر بسزایی در نسبت دانشجو به استاد و تعدیل و منطقی شدن بار کاری اعضای هیات علمی را داشته است.

وی همچنین در خصوص منطقی کردن ظرفیت پذیرش دانشجو تصریح کرد:دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود ۹۰۰۰ دانشجو دارد که از مجموع اینها کمتر از ۶ درصد از دانشجویان، شهریه پرداز هستند و ۲۷ درصد آنها را دانشجویان تحصیلات تکمیلی شامل می شوند و این رقم، رقم قابل توجهی می باشد.

دکتر چنگیز در ادامه سخنان خود در خصوص برنامه های آموزشی افزود: علیرغم مشکلات فراوان در راه اندازی رشته ها، طی یکسال گذشته توانستیم ۳ رشته در مقطع Ph. D و ۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد را مجوز گرفته و در دانشگاه راه اندازی نماییم.

معاون آموزشی دانشگاه نیز بحث آموزش الکترونیکی در دانشگاه را مطرح و افزود: امیدوارم با بهره بردن از امکانات الکترونیک دانشگاه، آموزش الکترونیکی را با توجه به اعتبارات خوبی که از سوی وزارت متبوع اختصاص یافته، سرلوحه مباحث آموزشی خود قرار دهیم.

وی در پایان سخنان خود در خصوص فرآیند برگزاری هشتمین جشنواره استاد شهید مطهری در سطح دانشگاهی و کشوری گفت: در مجموع ۷۳ فرآیند دریافت شد که پس از سنجش، ارزشیابی و اثربخشی آموزشی، ۶ فرآیند به عنوان فرآیند برتر به وزارت بهداشت معرفی و ۶ فرآیند نیز به عنوان فرآیند برتر در دانشگاه انتخاب گردیده است.

دکتر اصغری رییس دانشگاه نیز ضمن تبریک این روز و تشکر از زحمات و خدمات اساتید در طول یکسال گذشته، نتایج فعالیت های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی این عزیزان در مراکز، بیمارستانها و چاپ مقالات در سایت های معتبر دنیا و نیز تربیت نیروی فرهیخته آموزش دیده توسط اعضای هیات علمی را به عنوان یک افتخار برای دانشگاه و سرمایه های کشور بیان کرد.

رییس دانشگاه افزود: امیدوارم به دنبال اجرای برنامه تحول نظام سلامت، تحول در حوزه آموزش را در پیش داشته باشیم و بتوانیم با همکاری های بیش از پیش شما عزیزان، تحول عظیمی در حوزه آموزش و بهداشت دانشگاه را رقم بزنیم و شاهد ارتقای بیشتر کیفیت در سطح آموزش، پژوهش و فرهنگی باشیم.

سپس حاج آقا امینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه طی سخنانی استاد شهید مطهری را اسوه کامل اخلاق عنوان نمود که مجموعه پزشکی نیز با تاسی گرفتن از این استاد بزرگوار، مباحث اخلاقی در حوزه درمان را از ارکان اصلی حرفه خود قرار می دهند.

شایان ذکر است ، استاد فرهیخته و پیشکسوت دانشگاه آقای دکتر اسکندر فروزان فر متخصص اطفال، به بیان خاطرات دوران زراعت، فقاهت و طبابت خود برای حاضرین در مراسم پرداخت.

همچنین در پایان مراسم، با حضور مسئولین دانشگاه از ۶ فرآیند برتر در هشتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، ۶ فرآیند برگزیده دانشگاهی، ۳ ایده برتر، ۷ استاد بازنشسته سال ۹۳، اعضای هیات علمی ارتقا یافته نمونه از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی و نیز اعضای هیات علمی ارتقا یافته نمونه از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری با اهدای لوح و تقدیری تجلیل بعمل آمد.

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی