نسخه مناسب چاپ
مراجعین محترم؛
بدین وسیله توافق نامه سطح خدمات وب‌سایت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  به آگاهی مراجعین محترم می رسد:
تارنمای سازمان دانشگاه علوم پزشکی امکان ثبت درخواست های انتقادات، پیشنهادات، شکایات  را برای شما متقاضیان گرامی در قالب فرم پیشنهادات و انتقادات فراهم نموده است.
در قسمت «شماره تماس کلیه واحدها» علاوه بر ارائه اطلاعات تماس مدیران دانشگاه اطلاعات تماس كارشناسان آنها جهت رفاه حال ارباب رجوعان قرار داده شده است .
تارنمای دانشگاه علوم پرشکی اصفهان  بر مبنای پایداری زیر ساخت های ارتباطی بصورت تمام وقت در دسترس متقاضیان گرامی بوده و در صورت بروز هرگونه اشکال و نقص فنی، به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد گردید.
زمان از دسترس خارج شدن تارنماي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از قبل اطلاع رسانی خواهد شد.
جهت سهولت در دانلود اطلاعات مورد نیاز لطفا از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده نمایید.
تمامي تغييرات و بروز رساني هاي تارنماي دانشگاه بدون خارج شدن تارنما از دسترس خواهد بود .

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی