آموزشگاهعاليبهدارياصفهاندرآذرماه سال ۱۳۲۵ باحضورجمعيازمسؤولانوقت،درخانه ی كوچكيواقعدرخياباناحمدآباداصفهانافتتاحگرديد. درآنزماندانشجويان بعد ازچهار سال تحصيلموفقبه اخذ درجهبهدارميشدند.
دولت یازدهم و دوازدهم با اولویت دادن به موضوع سلامت، فرصت مناسبی برای پژوهش های کاربردی در حوزه سلامت فراهم کرده است / دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ کشور و جمعیت تحت پوشش ۵ میلیون نفری وظیفه سنگینی در حوزه سلامت برعهده دارد
با توجه به نامه مقام عالی وزارت و باستناد رای صادره در دویست و شصتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، با تاسیس ۳ مرکز تحقیقاتی دانشگاه موافقت قطعی بعمل آمد.
در نشستی که با حضور استاندار اصفهان، رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین استان برگزار شد، ضمن تاکید بر حمایت همه جانبه در استان از مجموعه پارک فناوری سلامت، در خصوص روش های حمایتی از شرکت های دانش بنیان در حوزه سلامت و محصولات آنها و نیز تسهیلات مورد نیاز برای این مجموعه، بحث و تبادل نظر انجام شد.
تعداد دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر کشور به ۵۰ دانشگاه رسید/ علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی شهید بهشتی و علوم پزشکی اصفهان در صدر دانشگاههای علوم پزشکی کشور
با انتشار چهل و دومین شماره گزارش استنادی مجلات(JCR)، مجله پژوهش در علوم پزشکی (JRMS) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جایگاه ۱۰ مجله برتر ایران از نظر شاخص Impact Factor قرار دارد.